DOLAR 32,5769 0.01%
EURO 34,8883 -0.02%
ALTIN 2.430,260,02
BITCOIN 2167885-0,52%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu Alanya’daydı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu Alanya’daydı

ABONE OL
21:41 - 27 Nisan 2023 21:41
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu Alanya’daydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek başkan Mevlüt Çakan ve partililer ile bir araya geldi. “Her zaman sizlerden güç aldım ve sırtımı size verdim” diyen Davutoğlu, 14 Mayıs’ta bir zihniyet devrimi yapılacağını dile getirdi.

Millet İttifakı 14 Mayıs gecesi galip geldiğinde 85 milyon vatandaş için yepyeni bir sayfa açılacağını dile getiren Davutoğlu, şu açıklamalara yer verdi:

“Biz hep buradayız değerli kardeşlerim. Ben bakan olarak Alanya’ya geldim. Başbakan olarak geldim, her zaman sizlerden güç aldım. Her zaman sırtımı size verdim. Alanya, Türkiye’de bir ilçe olarak, gerçek Türkmen kültürünün, Yörük kültürünün ve Antalya’nın bütün diğer ilçeleri gibi Akdeniz’de ufkumuzu açan bir şehrimizdir. Bizim bu diyarlarda milli, manevi değerlerimize ve bu vatana bağlılığımıza dair hiç kimsenin şüphesi olmamıştır ve olamaz.

Yoksulluk sınırının altında kalan vatandaşlar büyük çileler çekerken, onların yanında olmamız bizim için bir borçtur. Alanya’dan Türkiye’nin her bir köşesine sesleniyorum. Alanya’da Toros yörüklerinin dumanı tütüyor. Bu memleket sahipsiz değildir, sahipsiz bırakmayacağız. 14 Mayıs’ta demokrasi bayramına hazır mısınız?

Biz yola çıktık mı sadece hedefe odaklanırız. Önümüzdeki küçük engellere bakmadan hedefe yol alırız. 14 Mayıs’ta zihniyet devrimi yapacağız. Halka tepeden bakan kibirli, öfkeli, asık suratlı bir dile karşı halka tebessümle halka merhametle bakan ve her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına gel diyen yeni bir zihniyet gelecek.

Bunlar kendi iktidarlarını korumak için bu mukaddes dinimizi istismar ediyorlar. 14 Mayıs gecesi birileri şükür namazı kılacakmış, birileri şampanya patlatacakmış. Sizin hedefiniz her vesile ile milleti bölmek mi? İşte size söylüyoruz bu millet, 85 milyon insan 14 Mayıs gecesi siz gittiğinizde şükür namazı kılacak.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.