DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 21007310,73%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu dükkanda çıkan yangın korkuttu

Geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu dükkanda çıkan yangın korkuttu

ABONE OL
15:01 - 31 Mayıs 2022 15:01
Geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu dükkanda çıkan yangın korkuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Döşemealtı’nda bulunan sanayi sitesi içerisinde geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu dükkanda çıkan yangın korkuttu. Bir mobilya dükkanın da zarar gördüğü yangın kısa sürede söndürüldü.
Yangın, sabah saatlerinde Döşemealtı Yeniköy Sanayi Sitesi içerisinde geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu dükkanda çıktı. Dükkandan dumanların çıktığını gören sanayi çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın kağıt ve naylonların tutuşması ile bir anda büyüdü. Yan tarafta bulunan mobilya dükkanına da zarar veren yangın ekiplerin çalışması ile kısa sürede söndürüldü. Yapılan ilk incelemede yangının trafodan kaynaklı çıktığı tahmin ediliyor.

“Zannımca trafo patladı”

Dükkan çalışanı Halil İbrahim Ateş,” Sabah geldiğimizde bir şey yoktu. Duman görmedik. Oturduk. Onlar malzemeleri çıkardı. Sonra bir baktık trafonun oradan bir ateş çıktı. Zannımca trafo patladı. Sonra içeri yayıldı. Olan oldu abi. Bayağı yandı. İçeride kartonlar vardı. Onların hepsi küle döndü. Diğer dükkanlara sıçramadan ekipler geldi. Söndürdük” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.