DOLAR 32,5236 -0.08%
EURO 34,7960 -0.22%
ALTIN 2.420,36-0,38
BITCOIN 21652380,80%
Antalya
26°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gökbel krizine bir tepki de Meclis Üyesi Zavlak’tan

Gökbel krizine bir tepki de Meclis Üyesi Zavlak’tan

ABONE OL
14:09 - 16 Temmuz 2022 14:09
Gökbel krizine bir tepki de Meclis Üyesi Zavlak’tan
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İyi Partili Hacı Mevlüt Zavlak, Alanya Belediyesi ile MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın Ak Parti hükümetinin eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na yaptığı tavrın tasvip edilemeyeceğini söyledi.

Zavlak, açıklamasında şunları söyledi:

Alanya Belediyesi adına Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanlığı’na verilen bu cevabın elle tutulur hiçbir yanı yok. Her şeyden önce Alanya Belediyesi özel kalem müdürlüğünün bütçesinden masrafları karşılanan, yine belediye personelinin yürüttüğü bir organizasyonun siyasi bir partiye entegre edilmesi kabul edilemez.

Bu organizasyon gelmek isteyen herkese açık kamu kaynakları ve sponsorların yardımları kullanılarak yapılan bir organizasyondur. “Ülkemizin içinde bulunduğu nazik siyasi ortam” da ne demektir. Yani “Biz siyasetin dilini öyle bir hale getirdik ki artık sahip olduğumuz siyasi iklim, bölgenin kendi evladı ve eski bir Başbakan olan Sn. Davutoğlu’na bile tahammül edebileceğimiz ve nezaketle ev sahipliği yapabileceğimiz güzellikte değil” mi denmek isteniyor.

Memleketin her kurumunu her güzelliği politize etmenin ne gereği var. Yarın bu makamlar kimseye kalmaz, düğünde, cenazede yine birbirimizin yüzüne bakarız. Ülkemizin içinde bulunduğu nazik bir durum varsa o da milli birlik ve beraberliğimizin her geçen gün sarsılıyor olmasıdır.

Bunun da temel sebebi siyasete hakim olan bu nezaketsiz üsluptur. Yunanistan’ın sınırlarımıza yığınak haberlerini her gün okuyoruz. İçimizde bir savaş anında kimin tarafında olacaklarını bilemediğimiz 10 milyon sığınmacı var. Böylesi bir durumda bize düşen, siyasette kaynaştırıcı bir dil kullanarak kimseyi ötekileştirmeden milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir.

Yarın bir düşman sınırlarımıza dayansa bu sefer de “ülkeyi biz yönetiyoruz, bize oy vermeyenler vatan savunmasına gelmesin” mi diyeceksiniz. Bugün Sn. Davutoğlu’na yapılan bu keyfi uygulama yarın benim genel başkanıma da yapılabilir. Bu nezaketsizliği ve ayrıştırıcı tavrı kabul etmiyor, Alanya Belediyesi eliyle siyaset bulaştırılan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri organizasyonuna katılmayacağımı siz değerli hemşehrilerimle paylaşıyorum.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.