DOLAR 32,4962 -0.17%
EURO 34,9803 0.37%
ALTIN 2.439,120,67
BITCOIN 20972220,06%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gökbel’de bir davetiye krizi daha I MEHMET ŞAHİN’E DAVET YOK!

Gökbel’de bir davetiye krizi daha I MEHMET ŞAHİN’E DAVET YOK!

ABONE OL
16:23 - 16 Temmuz 2022 16:23
Gökbel’de bir davetiye krizi daha I MEHMET ŞAHİN’E DAVET YOK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nce bu yıl 16’ncısı düzenlenecek Gökbel Yağlı Güreşleri’ne Ak Parti’nin eski Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımının, Gökbel Güreş Komitesi tarafından uygun bulunmadığının açıklanmasının ardından, Gökbel ve çevresine büyük hizmetleri bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in de şenliğe davet edilmediği ortaya çıktı.

Gökbel ve çevre yaylalarına geçtiğimiz yıl tam teşekküllü 2 ambulans kazandıran, iki senedir kapalı olan sağlık ocağının tadilatını yaptırıp doktor görevlendirilmesini sağlayan, asayiş sorunlarını ilgililere iletip çözüm sağlayan Başkan Şahin’in Alanya’ya mal olan bir şenliğe davet edilmemesi hem şaşkınlık hem de tepkiyle karşılandı.

Alanya’daki tüm meslek odası başkanlarına davetiye gönderilirken, bölge halkının sağlık ve güvenlik sorunlarına çözüm üreten, kamuoyunda büyük takdir toplayan Şahin’e davetiye gönderilmemesine anlam verilemedi.

Alanya’da taş üstüne taş koyan herkese saygı duyulması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Şehrimizin tanıtımına, Yörük kültürünün misafirperverliğine yakışmayacak olaylara şahit oluyoruz. Önce şenliklere katılmak isteyen ve ülkede Başbakanlık yapmış bir devlet büyüğüne yapılan saygısızlığın ardından şimdi de yaptığı hizmetlerle bölgede büyük takdirle karşılanan Mehmet Şahin’in davet edilmemesi, Alanya’mıza yakışmayan olaylardır. Birlikten güç doğar. Böyle önemli organizasyonlara siyaset karıştırılmamalı. Gün birlik ve beraberlik günü. Bu organizasyonun sahibi Alanya Halkıdır” diye konuştular.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.