DOLAR 32,4962 -0.17%
EURO 34,9803 0.37%
ALTIN 2.439,120,67
BITCOIN 20972220,06%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gökhan Sipahioğlu: “Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikteyim”

Gökhan Sipahioğlu: “Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikteyim”

ABONE OL
08:25 - 24 Eylül 2022 08:25
Gökhan Sipahioğlu: “Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikteyim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olası Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendisine destek isterken, tüm Türkiye’den olduğu gibi Alanya’dan da yanıt geldi. CHP’nin Alanya’daki genç kuşak başarılı isimlerinden, İç Mimar, CHP Alanya Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Sipahioğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikteyim” dedi.

Türkiye, 2023’te yapılacak seçimlerin sıcak ortamına girdi. CHP’nin önderliğinde kurulan 6’lı masada kim aday olacağı tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sürekli dillendiriliyor. Öyle ki Kılıçdaroğlu da bu yöndeki açıklamaları reddetmeyerek her seferinde Cumhurbaşkanı adaylığı için ön plana çıkıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında konuştu. “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?” diye soran Kılıçdaroğlu, “Şunu da artık bilmek zorundayım; bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum.” diye konuştu.

“Ben sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez” diyen Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor, buna inanın. Ve yine buna inanın, bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk ve adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısına tüm Türkiye’den olduğu gibi Alanya’dan da yanıt geldi.

CHP’nin Alanya’daki genç kuşak başarılı isimlerinden, İç Mimar, CHP Alanya Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Sipahioğlu, paylaştığı arşiv fotoğraflarıyla “Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikteyim” mesajı verdi.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.