DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2,11%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
GÖREVDEN ALINAN APAYDIN EŞYALARINI TOPLADI

GÖREVDEN ALINAN APAYDIN EŞYALARINI TOPLADI

ABONE OL
17:39 - 29 Haziran 2020 17:39
GÖREVDEN ALINAN APAYDIN EŞYALARINI TOPLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, görevden alındığına dair haberin gelmesinin ardından, İyi Parti İlçe Teşkilatı’nda bulunan eşyalarını toparlamaya başladı. İlçe binasının koridorunda bulunan Apaydın’a ait fotoğraf çerçeveleri de bulunduğu yerden kaldırıldı.

BUGÜN NELER YAŞANDI? İŞTE DETAYLAR

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın’ın 21 Haziran Pazar günü düzenlenen ancak iptal edilen delege seçimi sebebiyle genel merkez tarafından görevinden alındığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, Alanya’da bir dönem MHP’nin etkin isimlerinden olan Panter Hayri lakabıyla tanınan Hayri Arıkan’ın oğlu Alper Arıkan’a İYİ Parti Genel Merkezi tarafından kongreye kadar geçici ilçe başkanlığı görevi verildi. Alper Arıkan, partiyi kongreye götürecek ve kongrede başkan seçilecek isme görevi devredecek.

Genel Merkez tarafından İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı olarak atanan Alper Arıkan, “Tek adayla kongreye gideceğiz” dedi. İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Genel Merkez tarafından görevden alındı. İlçe Başkanı olarak Alper Arıkan atandı. Atamanın sözlü olarak gerçekleştirildiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Alper Arıkan, “Atamamız Teşkilat Başkanımız Koray Aydın tarafından sözlü ve yazılı olarak gerçekleştirildi. Yarın da bu atamayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener imzalayacak. Bizler bize verilen bu görevi en iyi şekilde gerçekleştirip birlik ve beraberlik içerisinde partimizi tek adayla kongreye götüreceğiz” dedi.

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde delege seçimlerini gerçekleştirememişti. Üyelerin büyük tepki gösterdiği seçimler sonrası ne olacağı ile ilgili gözler Genel Merkeze çevrilmişti. Bugün gelen son dakika bilgisine göre Genel Merkez Yücel Apaydın’ı görevden aldı. Konuyla ilgili Büyük Alanya TV’ye konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Geçtiğimiz delege seçimlerinin ardından genel merkezin inisiyatifi bekleniyordu. Bu doğrultuda bize ulaşan kesin bir bilgi yok” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.