DOLAR 32,3730 0.16%
EURO 35,0879 -0.03%
ALTIN 2.325,200,26
BITCOIN 2278307-1,02%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Güzel de Memleket Partisi’nden adaylık başvurusu yaptı

Güzel de Memleket Partisi’nden adaylık başvurusu yaptı

ABONE OL
12:22 - 25 Mart 2023 12:22
Güzel de Memleket Partisi’nden adaylık başvurusu yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Alanya’ya yapmış olduğu hizmetlerle tanınan, kendisi de Alanyalı olan Yüksek Gıda Mühendisi Serdar Güzel, Muharrem İnce’nin lideri olduğu Memleket Partisi’nden Antalya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Alanya’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev aldıktan sonra Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmalar yapan Güzel, bölgede tarımsal faaliyetler yürüterek bu alanda birçok yatırım yapmıştır.

Alanya’nın yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Güzel, avokado meyvesi üzerinde yaptığı çalışmalarla bilinmekte. Alanya avokadosuna coğrafi işaret alınması konusunda yaptığı çalışmalar ve tez yazısı ile coğrafi işaretin Alanya’ya kazandırılmasında da önemli bir rol oynamıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Güzel, bölgenin turizm, inşaat ve özellikle tarımsal alanlardaki sorunlarına vakıf olması hasebi ile bu yola çıktığını belirterek hedefinin ülkesine, bölgesine ve memleketi olan Alanya’ya hizmet etmek olduğunu söyledi. Alanya’yı Antalya milletvekili olarak mecliste güçlü bir şekilde temsil etmek için tüm Alanya halkının desteğini isteyen Güzel, diğer tüm adaylara çıktıkları yolda başarı dileklerini iletti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.