DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801,31%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Halı yıkama firmasına ait minibüs ve içindeki halılar alev alev yandı

Halı yıkama firmasına ait minibüs ve içindeki halılar alev alev yandı

ABONE OL
09:39 - 1 Ekim 2021 09:39
Halı yıkama firmasına ait minibüs ve içindeki halılar alev alev yandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da halı yıkama firmasına ait minibüs seyir halindeyken alev alev yandı. Yangın sonrası minibüs ve içerisindeki birçok halı adeta küle döndü. Minibüs sürücüsü, “Çoğu halıyı kurtarmaya çalıştık. Müşterilerin bir şekilde zararını karşılayacağız” dedi.
Yangın, Konyaaltı’na bağlı Molla Yusuf Mahallesi 1270 sokak üzerinde meydana geldi. Halı yıkama firmasına ait 07 K 6587 plakalı minibüs sürücüsü Akın Ç., seyir halindeki aracından dumanların yükseldiğini fark etti. Minibüsü hemen yolun kenarına park ederek aşağı inen Akın Ç., yanındakilerle birlikte bir yandan yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalıştı, bir yandan da araç içerisindeki müşterilere ait halıları kurtarmaya çalıştı. Kısa sürede minibüsü saran alevler, aracı ve birçok halıyı küle döndürdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipler, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü.

“Halıların çoğunu kurtarmaya çalıştık”

Oldukça üzgün görünen Akın Ç., “Hareket halindeydik. Birden duman çıkmaya başladı. Alev de bir anda büyüyünce engel olamadık. Zarar gören halılar var. Çoğunu kurtarmaya çalıştık, kurtaramadıklarımız da var. Müşterilere aitti. Zararı şu anda tahmin edemiyorum. Müşterilerin bir şekilde zararını karşılayacağız” diyerek olay anını anlattı. Soğutma çalışmalarını tamamlayan polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.