DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111,07%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hancı: “Tabanla istişare edip karar vereceğim”

Hancı: “Tabanla istişare edip karar vereceğim”

ABONE OL
15:39 - 8 Aralık 2022 15:39
Hancı: “Tabanla istişare edip karar vereceğim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim takvimi gereğince yaptığı çağrının ardından CHP’li Ali Hancı ve Gülçin Güner’in istifa edeceği konuşuluyordu. Dün yapılan CHP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu toplantısında, Ali Hancı’nın İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ekip arkadaşlarına, milletvekilliği için önümüzdeki hafta içerisinde istifa edeceğini söylediği öğrenildi.

Alanya’da uzun yıllardır sol tandanslı partilerde yöneticilik ve ilçe başkanlıkları yapan, 1996 yılından beri Alanya’da pastane sektörünün lokomotifi Hancı Pastaneleri’ni Alanya halkı ile buluşturan ve gerek Alanya kamuoyunda gerekse parti tabanında ılımlı kişiliği ile sevilen bir isim olarak ön plana çıkan Ali Hancı’nın, aday olması halinde Antalya listesinde ilk 5’e gireceği tahmin ediliyor.

Öte yandan yakın dostu Eczacı Serdar Noyan’ın eczanesinde istişarede bulunan Ali Hancı, Kutay Medya A.Ş sahibi, Gazeteci Alper Kutay’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Kamuoyunda konuşulan iddialar doğru. Önümüzdeki günlerde milletvekili adaylığı için CHP İlçe Teşkilatı’ndaki aktif görevimden istifa etmeyi düşünüyorum ancak parti tabanıyla istişare yaptıktan sonra daha net bir karar vereceğim. Şu anda çalışmalara başladım. Parti tabanımızın düşünceleri benim için önemli. Ayrıca CHP Genel Merkezi ile geçtiğimiz haftalarda yaptığımız istişarelerde; Alanya, Gazipaşa Manavgat ve Gündoğmuş bölgesinden en az bir ismin Antalya milletvekili sıralamasında ilk beşe gireceğinin sözünü aldık. Ben de bu nedenle yola çıktım. Önümüzdeki günlerde net kararımı açıklayıp, kamuoyuna duyuracağım.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.