DOLAR 32,5673 0.25%
EURO 34,7644 -0.03%
ALTIN 2.489,740,22
BITCOIN 20475172,35%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hayırsever Babaoğlu Alanya’ya bir okul kazandıracak

Hayırsever Babaoğlu Alanya’ya bir okul kazandıracak

ABONE OL
00:02 - 27 Mayıs 2022 00:02
Hayırsever Babaoğlu Alanya’ya bir okul kazandıracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Vali Ersin Yazıcı, Alanya’da ortaokul, Manavgat ve Kumluca’da yapılacak olan anaokulları için hayırseverlerle protokol imzaladı. Alanya’daki 20 derslikli ortaokul ise Müveddet Babaoğlu tarafından yaptırılacak.

Vali Ersin Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, hayırseverler ile Alanya, Kumluca ve Manavgat’ta yapılacak olan okullar için protokol imzaladı. Vali Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ve hayırseverler Murat Hüdavendigar Günay, Hayri Avcı, Durdu Avcı, Hüseyin Babaoğlu, Müveddet Babaoğlu ve Mert Babaoğlu katıldı.

Düzenlenen protokol töreninde, hayırsever Hayri Avcı ile Manavgat’ta yapılacak 8 derslikli “Safiye Kübra Avcı Anaokulu”, hayırsever Müveddet Babaoğlu ile Alanya’da yapılacak 20 derslikli “Müveddet Babaoğlu Ortaokulu” ve hayırsever Murat Hüdavendigar Günay ile Kumluca’da yapılacak olan 12 derslikli “Laika-Orhan Günay Anaokulu” için protokol imzalandı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.