DOLAR 32,5925 0.32%
EURO 34,6801 -0.19%
ALTIN 2.526,481,71
BITCOIN 1961119-2,01%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hilmi Er: “Genel ve yerelde başaracağız”

Hilmi Er: “Genel ve yerelde başaracağız”

ABONE OL
14:11 - 27 Kasım 2022 14:11
Hilmi Er: “Genel ve yerelde başaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

İYİ Parti Alanya İlçe Kongresi’nde konuşan İlçe Başkan Adayı Hilmi Er, ilçe başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. Yerelde ve genelde başarı için çalışacaklarını söyleyen Er, “Kararımız net, sözümüz senet” dedi.

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’nde Alanya Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Başkan adayları Alper Arıkan ve Hilmi Er, kongrede salonu dolduran delegelere hitap etti. Divan kurulu tarafından ilk konuşma sırası yaşça büyük olan Hilmi Er’e verildi.
Kürsüde partilere hitap eden Er, kongrenin hayırlı olmasını dileyip parti için emek veren herkese teşekkürlerini sundu. Kendisini ve siyasi geçmişini anlatan Er, “İYİ Partimizin kuruluş aşamasında her türlü etkinlikte aktif rol aldım. Ve şimdi Genel Başkanımızın belirttiği hedefler doğrultusunda, hedefe giden yolda görev almak amacı ile Alanya İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine talip oldum. Bu nedenle arkadaşlarımla birlikte huzurunuzdayım” dedi.

“GENEL VE YERELDE BAŞARACAĞIZ”

Alanya’da çıtayı daha yukarıya taşımak için ekibi ile birlikte her türlü gayreti göstermeyi vaat eden Er, “Bunun kutsal bir görev olduğunu biliyorum. İnancım odur ki; bunu da başaracağız. Partimizi Alanya’da birinci parti yapacağız. Genel seçimlerde ve yerelde bunu başaracak gerekli inanca ve iradeye sahibiz. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin işaret ettiği gibi 20 yıllık AK Parti iktidarından milletimizin kurtulması için her türlü çabayı göstereceğiz. Allah’ın izni, yönetimimizin çabası ve üyelerimiz desteği ile başaracağız” diye konuştu.

“SÖZÜMÜZ VAR KARARLIYIZ”

Er, İYİ Parti’ye gönül vermiş üyeleri kucaklayıp, bu güçle tüm Alanya halkının muhabbetine ulaşacaklarını ve bilgi, birikim ve tecrübe ile partinin hedeflerine birer birer ulaşacaklarını anlatarak şu ifadeleri kullandı:
“Alanya’da ve köylerinde artık iyilerin iyiliği konuşulacak. İYİ Parti yöneticileri darda kalan her bir vatandaşımızın, gerek duyduğunda kolayca ulaşabildiği bir teşkilat olacak. Dedikodularda değil, etkinliklerde yer alacağız. İnanç, azim ve güvenle başarmak için her çabayı göstereceğiz. Teminatım lise yıllarımdan bu yana gösterdiğim mücadele azmimdir. Güvencim başta kendim olmak üzere aynı inanç ile bir arada bulunan yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımdır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi ‘Milletimiz içerisinde bulunduğu girdaptan çıkmak için bizi çağırıyor.’ Bunun için sözümüz var kararlıyız. Milletimizi bu girdaptan çıkaracağız. Andolsun ki başaracağız. Kararımız net, sözümüz senet!”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.