DOLAR 32,5816 0.28%
EURO 34,7341 -0.09%
ALTIN 2.495,380,45
BITCOIN 20385061,71%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hırsızlığı fark eden işyeri sahibi arkasından koştuğu hırsızı yakaladı

Hırsızlığı fark eden işyeri sahibi arkasından koştuğu hırsızı yakaladı

ABONE OL
12:02 - 7 Şubat 2022 12:02
Hırsızlığı fark eden işyeri sahibi arkasından koştuğu hırsızı yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta bir alışveriş merkezinden 600 TL değerinde 2 adet şarjlı diş fırçası ve krem çalıp kaçarken yakalanan 20 yaşındaki genç kız polise teslim edildi. Bir başka müşterinin ihbarı üzerine yakalanan genç kızın fırçaları alıp çantasına koyması, yakalanarak getirilmesi ve polislere teslim edilmesi güvenlik kameralarına yansıdı.
Manavgat ilçesi Hüseyin Avni Akın Caddesi’nde bulunan alışveriş merkezinde yaşanan hırsızlık olayı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Alışveriş merkezine gelen E.Ö., şarjlı diş fırçasının bulunduğu reyona geldiğinde, etrafını kontrol ettikten sonra 2 adet şarjlı diş fırçasını alarak çantasına koydu. Ardından kremlerin bulunduğu reyondan aldığı kremi de çantasına koyarken, olayı fark eden duyarlı bir vatandaş, durumu işyerindeki görevlilere bildirdi. 2 adet şarjlı diş fırçası ve kremi çantasına koyan genç kız, işyeri görevlisinin bulunduğu yere geldiğini fark edince hızla mağazadan çıkarak uzaklaştı. Kadın görevlinin durumu erkek çalışma arkadaşına bildirmesinin ardından birlikte genç kızın ardından takibe başladılar. Yaklaşık 700 metre mesafede Demokrasi Bulvarı üzerinde genç kıza yetişerek durduran işyeri çalışanları, genç kız ile birlikte işyerine geri döndü. Polise haber verilmesinin ardından genç kız Şelale Polis Merkezine götürüldü. Genç kızın önce arkadaşı istediği için diş fırçalarının çaldığını, ardından da ihtiyacı olduğu için çaldığını söylediği bildirildi. Genç kız, hakkında yapılan adli işlemin ardından serbest bırakıldı.

“Çaldığı malzemeler çantasındaydı”

Şüpheliyi arkasından koşarak Demokrasi Bulvarında yakalayan işyeri çalışanı “İşyerine geldiğimde çalışma arkadaşlarım işyerinde hırsızlık olduğunu söylediler. Şahsın buradan 2 adet şarjlı diş fırçası çaldığını gördük. Şahıs bu arada dışarıya çıkmış ve hızla uzaklaşıyordu. Arkasından 600-700 metre koşup şahsı durdurduk. Bu arada şüphelinin Demokrasi Bulvarında bir bankanın bankamatiğinden para çeken vatandaştan da para istediğine şahit olduk. Kendisine bizim işyerinden bir şey çalıp çalmadığını sordum. Önce inkar etmek istedi. Ardından arkadaşları için çaldığını söyledi. Şahsı işyerinde beraber çalıştığımız Havva hanımla birlikte işyerine kadar getirdik. Polisler gelene kadar yukarıda idare odasında beklettik. Bu arada çantasına dokunmamak şartıyla çantasını açtırdık. Çaldığı malzemeler çantasındaydı” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.