DOLAR 32,6713 0.55%
EURO 34,8097 0.06%
ALTIN 2.504,290,82
BITCOIN 20173340,23%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Bu tarz organizasyonlara Alanya’nın ev sahipliği yapması çok önemli’

‘Bu tarz organizasyonlara Alanya’nın ev sahipliği yapması çok önemli’

ABONE OL
18:48 - 2 Şubat 2022 18:48
‘Bu tarz organizasyonlara Alanya’nın ev sahipliği yapması çok önemli’
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Türkiye Şampiyonası 1. Etap Hasan Terzi Bisiklet Puanlı Yol Yarışları ‘kriteryum’ etabı gerçekleştirildi.Elit erkekler kategorisinde birinci Samet Bulut, ikinci Mehmet Kanat, üçüncü Süleyman Uğurcu oldu. Kadınlarda Azize Bekar birinciliği, Sevim Gerçek ikinciliği, Mehlika Elmalı da üçüncülük başarısını elde etti.

BAŞKAN YÜCEL: ALANYA SPORUN BAŞKENTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın sporun başkenti olduğunu ifade etti. Tüm sporların Alanya’da yapılabilecek bir düzeye geldiğini anlatan Yücel, “Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun sezonun ilk organizasyonunu Alanya’da yapması bizi son derece mutlu etti ve bölge halkında mutluluk, memnuniyet uyandırdı. Hem bisiklet kültürünü sevdirmek hem de gençlerimizin bisiklete olan tutkusunu, bisiklete olan aşkını perçinlemek adına küçük genç yaştan 9 yaşına kadar bisiklet yarışlarının organize edilmesi de son derece önemliydi” dedi. Bu tür organizasyonlarda çıtayı daha da yükselteceklerini dile getiren Yücel, spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

“BİSİKLET YARIŞLARINI TABANA YAYMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Alanya’nın bisiklet yarışlarına sahip çıktığını söyledi. Bisiklet yarışlarını tabana yaymaya büyük önem verdiklerini anlatan Müftüoğlu, “Bu yüzden de ilk defa 9 yaş altına indik. Hem tabandan hem elitlerden 3 gün boyunca sporcularımız çok güzel bir yarış ortaya koydu. Bu vesileyle önümüzdeki 3 yıl daha Türk bisikletini olimpiyatlara ve dünyaya taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.