DOLAR 32,5973 0.25%
EURO 34,8105 0.41%
ALTIN 2.412,54-0,82
BITCOIN 21548710,60%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hürriyetçi Eğitim Sen’in Alanya’da da teşkilatlanması devam ediyor

Hürriyetçi Eğitim Sen’in Alanya’da da teşkilatlanması devam ediyor

ABONE OL
10:09 - 28 Mart 2022 10:09
Hürriyetçi Eğitim Sen’in Alanya’da da teşkilatlanması devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Yeni yeni etkin olmaya başlayan Hürriyetçi Eğitim Sen tüm Türkiye ile birlikte Alanya’da da üye kaydına başladı. Hürriyetçi Eğitim Sen üyesi öğretmenler, Genel Başkan Levent Kuruoğlu ile buluştu. Tüm Türkiye ile birlikte Alanya’da da etkin olmaya başlayan temsilcilik üye kaydı almaya başladı. Kurulduğu günden bu yana tüm eğitim camiasının ve kamu çalışanlarının dikkatlerini üzerine çeken eğitim çalışanlarının adresi Hürriyetçi Eğitim Sen tüm Türkiye ile birlikte Alanya’da da teşkilatlanmasına hızla devam ediyor. Hürriyetçi Eğitim Sen üyesi öğretmenler, Genel başkan Levent Kuruoğlu ve Genel Sekreter Ali İhsan Hasanpaşaoğlu’nun katıldığı akşam yemeğinde kaynaşmak için bir araya geldi.

“ENGELSİZ BİR İÇ YÖNETİM ANLAYIŞI OLUŞTURDUK”

Yemekte üyelere hitap eden Genel Başkan Levent Kuruoğlu, öğretmenlerin sorunlarının çözülmeden sendikacıların makamlarında oturmaması gerektiğini söyledi. Kuruoğlu, “Kimsenin kimseyi görevden alma ve atama yetkisinin olmadığı, demokrasinin en alt birimden en üst birime kadar engelsiz uygulanabileceği bir iç yönetim anlayışı ile tüzük oluşturduk. Sendikacılığın sözlük karşılığı ne ise o şekilde yapılacak. Öğretmenlerin sorunları çözülmeden sendikacılar makamlarında oturmamalı. Kendilerine oluşturdukları konfor alanının dışına çıkmamak adına sendikal değerlerden vazgeçmek sendikacılıkla bağdaşmaz” dedi.

“9 KÖYDEN KOVULAN MEMURUN 10’UNCU KÖYÜYÜZ”

Genel Sekreter Ali İhsan Hasanpaşaoğlu ise, “Hürriyetçi Eğitim Sen, dokuz köyden kovulan memurun onuncu ve sonuncu köyüdür. Bugüne kadar üye yaparken öncelik ama kazanıma gelince önemsiz kılınan eğitim çalışanlarımız ve üyelerimiz bu köye yerleşmeli ve hiçbir şartta köyünü terk etmemeli. Genel başkanından ilçe temsilcisine kadar her kim olursa olsun, sendikanın kuruluş felsefesi ve amacı dışına çıkan kişiyi gördüğünüzde sendikanızdan istifa etmek yerine, sendikanıza sahip çıkıp sendikanızı bu kişilerden temizlemeye ve mücadelenizi bu çatı altında sürdürmeye kararlı olun” diye konuştu.

“SİYASETTEN TALİMAT ALMIYORUZ”

Kurucu İlçe Temsilcisi Birkan Şam ise, “Sendikal manifestomuzda ifade ettiğimiz gibi sendikal alanda farklı bir yaklaşım sergiliyoruz. Hür ve eleştirel düşünceyi merkeze alan, siyasetten talimat almayan sendika hayaliyle çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarıma ve ziyaretleri için genel merkez yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tüm eğitim çalışanlarını Hürriyetçi Eğitim Sen’e katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.