DOLAR 32,5348 -0.02%
EURO 35,0181 0.44%
ALTIN 2.418,70-0,17
BITCOIN 2092317-3,50%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
HÜSEYİN ER NEDEN ANTALYA’YA GİTTİ? İŞTE GERÇEKLER

HÜSEYİN ER NEDEN ANTALYA’YA GİTTİ? İŞTE GERÇEKLER

ABONE OL
16:25 - 14 Eylül 2020 16:25
HÜSEYİN ER NEDEN ANTALYA’YA GİTTİ? İŞTE GERÇEKLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Milli Eğitim Müdürü görevini yürütürken Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Er bugün kalabalık bir konvoy eşliğinde Antalya’ya giderek yeni görevine başladı. Müdür Er’e eşi de eşlik etti. Bu arada  Er’in yerine geçici bir süre ile vekalet edecek isim, Alanya Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Sarı oldu. Bu arada Er’in yerine düşünülen Şube Müdürü Emin Yaman’ın eşinin tedavisi nedeniyle bu görevi kabul etmediği, büyük olasılıkla Hüseyin Er’in yerine Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Yılmaz’ın atanacağı, kararın önümüzdeki hafta açıklanacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne Genel Sekreter olmak için girişimde bulunan Hüseyin Er’in bu talebinin, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan tarafından kabul edilmediği, Kalan’ın, “Ben kendi ekibimle çalışırım” diyerek Er’in talebini geri çevirdiği, Hüseyin Er’in de bunun üzerine rotayı Antalya’ya çevirerek İl Milli Eğitim Müdürü olduğu ileri sürülüyor.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamasıyla ilgili sabah saatlerinde konuşan Hüseyin Er, “Atama yazısı Cuma günü akşam geç vakitte geldi. Bir aksilik olmazsa inşallah bugün öğleden sonra ayrılacağım. Bugün Antalya’da yeni görevime başlamayı düşünüyorum. Yeni eğitim öğretim yılı çelenk sunma törenini burada yapıp Antalya’ya gitmemiz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız bizim ne kadar büyük, güçlü bir aile olduğumuzu gösteriyor. Bu bir görevdir. Görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Er, öğleden sonra Antalya’daki görevine başladı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.