DOLAR 32,5877 0.29%
EURO 34,7461 -0.01%
ALTIN 2.491,370,29
BITCOIN 20718073,75%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İçişleri Bakanlığı’ndan trafik güvenliğine dikkat çeken kampanya

İçişleri Bakanlığı’ndan trafik güvenliğine dikkat çeken kampanya

ABONE OL
17:38 - 4 Kasım 2021 17:38
İçişleri Bakanlığı’ndan trafik güvenliğine dikkat çeken kampanya
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Tescil Büro Amirliği ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlattığı kampanyayı hayata geçiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından “Bi Hareketine Bakar Hayat” mottosuyla yürütülecek kampanya çerçevesinde kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması hedefleniyor.
Kumluca’da İçişleri Bakanlığı’nca, trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal ve yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı yeni bir kampanya kapsamında ilçe genelinde afiş ve duyuru çalışmaları başlatıldı.
Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği, kampanya için hazırlanan görseller, billboardlarda ve sosyal medya platformları başta olmak üzere yerel ve ulusal basın yayın organları, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otogar, AVM, dolmuş ve otobüs gibi alanlar ile kurumsal iletişim sayfalarında yer alması sağlanıyor. Trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası sonrası aynı kampanyaya bağlı olarak yeni kampanyalarda düzenleneceği bildirildi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.