DOLAR 32,4877 0.22%
EURO 34,5759 0.18%
ALTIN 2.491,880,36
BITCOIN 2046780-0,21%
Antalya
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İlhan’dan ‘özel hastane’ eleştirisi!

İlhan’dan ‘özel hastane’ eleştirisi!

ABONE OL
17:01 - 27 Temmuz 2021 17:01
İlhan’dan ‘özel hastane’ eleştirisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Sağlık Bakanlığı tarafından “Özel hastanelerin acil servislerine gelen hastalardan ücret alınmayacak” uyarısı, Alanya’daki özel bir hastanenin acil servisine hasta kabulü yapılmamasına neden oldu. Konuyla ilgili konuşan MAHKOD Başkanı Mesut İlhan isyan ederek “Özel hastaneler darphane olmuş” yorumunda bulundu.

Alanya’daki özel hastanelerin acil servislerinde hasta kabulü yapılmadığını söyleyen Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Başkanı Mesut İlhan;” Hastayı direkt dahiliyeye sevk ediyorlar. Çünkü acilden hasta parası alamayacaklar. Geçen gün özel bir hastaneye trafik kazası sonrası Rus bir turistin yakınından muayene etmeden 3 bin Euro para istendi. Ayrıca hasta Rus olunca sigortasını kabul. Sonra hasta yakını param yok ödeyemem deyince 3 bin Euro isteme inadından vazgeçtiler. Kaza yapan aracın kaskosunu araştırmaya başladılar. Hastanın neyi var sorusuna cevap bile verilmedi” şeklinde konuştu.

HANİ SAĞLIKTA ÇAĞ ATLAMIŞTIK

Bugün yine aynı hastane gelen bir hastanın başına gelenleri anlatan İlhan ” Hasta için önce Covid testi yapılması gerektiğini söylediler. Başka bir özel hastane acile almadı hasta acil olmasına rağmen. Bir başka özel hastane yetkilisi acil değil dahiliyeye gidelim diyerek aynı yolu gösterdi. Amaçları yüksek para almak. Yetkili klimadan dolayı bir rahatsızlık olduğunu muayene sonrası söyledi. 2 serum bir film 750 lira üstelik hasta sigortalı. Hani beyler sağlıkta çağ atlamıştık. Beş kuruş vermeden çıkıp geliyorduk. Devlet hastanesine niye gitmediniz diye sorarsanız çok doluyuz bu gün git yarın gel denildi” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.