DOLAR 32,5591 0.13%
EURO 34,8945 0.63%
ALTIN 2.429,02-0,14
BITCOIN 21738540,78%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İNTERNETTE SKANDAL İLAN! ALANYA’NIN AKCİĞERİ SATIŞA ÇIKTI

İNTERNETTE SKANDAL İLAN! ALANYA’NIN AKCİĞERİ SATIŞA ÇIKTI

ABONE OL
08:24 - 26 Mayıs 2021 08:24
İNTERNETTE SKANDAL İLAN! ALANYA’NIN AKCİĞERİ SATIŞA ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER / ALPER KUTAY

Alanya’nın en değerli arazisi olarak kabul edilen Karayolları Şube Şefliği arazisi, internetin en popüler satış sitesi sahibinden.com’da satışa çıkarıldı. Buca Saygın Group Gayrimenkul firması adına ilanı koyan İsmail Kadir Saygın adlı kişi, 40 dönüm arazi için 180 milyon TL talep ettiklerini belirtti.

Dün yayına verilen ilan kısa sürede tıklanma rekoru kırarken, arsayı alacak kişi ya da firmanın kredi kullanabilmesinin önünde engel olmadığı ifade edildi. “Alanya’nın en değerli, elmas niteliğindeki kupon arazisi” denilen arazi bilindiği gibi Devlet’e ait ve satışı hiçbir zaman gündeme gelmedi.

Ancak bu firmanın ve şahsın Karayolları Şube Şefliği arazisini nasıl olup da satışa çıkarma cesareti gösterdiği merak konusu oldu. Bu konuda gerek Alanya Kaymakamlığı’nın, gerek Alanya Belediyesi’nin, gerekse Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın ilgili internet sitesine ulaşıp ilanı yayından kaldırtması, bahse konu ilanı veren firma ve kişi hakkında da “insanları yanıltmaktan” dolayı suç duyurusunda bulunmaları bekleniyor.

Bilindiği gibi geçen ay Ankara’ya giderek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşen Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’da bulunan 39.219m2’lik Karayolları Şube Şefliği yerleşkesine Millet Bahçesi Parkı yapılacağı müjdesini Ankara’daki büyük buluşmada almıştı. Bakan Çavuşoğlu, “Uzun süredir takibini yaptığımız projemizi hayata geçiriyoruz. Alanya halkımız bu dev bahçe ile nefes alacak” ifadelerine yer vermişti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu da, “Alanya’mızın değerine değer katacak olan Millet Bahçesi Parkı’nın müjdesini veren ve yapım aşamasını yakından takip edecek olan başta Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, bölge milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyor, Millet Bahçesi Parkı’nın Alanya’mıza şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.