DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075205-1,48%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
IŞIK İNŞAAT’TAN ‘SALURKENT’ SÜRPRİZİ

IŞIK İNŞAAT’TAN ‘SALURKENT’ SÜRPRİZİ

ABONE OL
14:33 - 3 Nisan 2020 14:33
IŞIK İNŞAAT’TAN ‘SALURKENT’ SÜRPRİZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Korona virüsü salgını nedeniyle tüm dünyada büyük bir kriz yaşanırken Alanya markası Işık İnşaat projelerine devam ediyor. Alanya markası Işık İnşaat, Oba Çarşamba Mahallesi’ndeki lüks inşaat projesinin temelini attı. Alanya’da yaptığı lüks inşaat projeleriyle dikkat çeken Işık İnşaat’ın genç patronu Mehmet Ali Işık, korona virüsün sosyal ve ekonomik hayatı olumsuz etkilediğine dikkati çekerek,  “Virüsle birlikte şehrin ekonomisi durma noktasına geldi. Hem virüsü yenmek hem de ekonomiyi canlandırmak için tedbiri elden bırakmayarak çok çalışmak gerekiyor” dedi.

Firma olarak hükümetin korona virüsü ile mücadelesine tam destek verdiklerini dile getiren Işık, “İş verdiğimiz alt taşeronlarla bir araya geldik. Taşeron firmalardan çalışanlarının sağlık raporunu istedik.  Hasta elamanlarla çalışmıyoruz. İş güvenliği tedbirlerinin yanı sıra sosyal mesafe kuralını uygulayıp baretten sonra maske de dağıtıyoruz” dedi. Türkiye’nin krizlere aşmakta tecrübeli ve güçlü bir ülke olduğunu altını çizen Işık, “Devletimize faydalı olabilmek için ve krizin ekonomik boyutunu atlatabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Hayat bir şekilde devam edecek. Bunun için de sağlık ve iş güvenliği önlemini alıp üretip istihdam oluşturmamız gerekiyor. Buna inandığımız için Salurkent Projesi’nin temelini attık” diye konuştu.

Türk milletinin paylaşmasını bilen inançlı bir millet olduğuna dikkati çeken Işık, Alanya’da korona virüsünün etkilerinin en aza indirilmesi için imkanı olanın imkanı olmayan kardeşleriyle paylaşması olduğunu ifade eden Işık, “Biz firma olarak 15 gün evinden çıkmayacağını taahhüt eden 5 aileye 1 ay boyunca başta dezenfektan olmak üzere gıda tüm ihtiyaçlarını gidermeye hazırız.  Her firma gücü doğrultusunda bu şekilde hareket ederse evde kalanların sayısının azalacağını, virüsün yayılma hızının kesileceğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı kampanyanın bir benzerini de biz Alanya’da yapabiliriz’ dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.