DOLAR 32,5844 0.21%
EURO 34,8372 0.49%
ALTIN 2.418,52-0,57
BITCOIN 2155943-0,06%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘İşletmeci olarak bir yere kadar müdahale edebiliyoruz’

‘İşletmeci olarak bir yere kadar müdahale edebiliyoruz’

ABONE OL
11:29 - 12 Temmuz 2021 11:29
‘İşletmeci olarak bir yere kadar müdahale edebiliyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın İncekum mevkiindeki Arena Beach işletmecisi Ahmet Erdoğan yetkililere seslendi. Erdoğan, İncekum Halk Plajı’ndaki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğuna dikkat çekerek hırsızlık, taciz gibi olayların meydana gelmeye başladığını söyledi.

Günlük 1000-1500 kişinin ziyaret ettiği İncekum Halk Plajı’ndaki güvenlik yetersizliği Arena Beach işletmecisi Ahmet Erdoğan’ı isyan ettirdi. Konuyla ilgili konuşan Erdoğan; “Günlük 1000- 1500 kişinin geldiği, İncekum Halk Plajı’nda güvenlik konusunda ciddi sıkıntılar var. Yetkili makamlardan buraya el atılmasını, gün boyu bekçi veya resmî güvenlik elemanları görevlendirmesini istiyoruz. Plaja ailesiyle tatile gelen vatandaşların zor anlar yaşadığına şahit oluyoruz, özellikle hafta sonları aşırı kalabalık olan plaja çok sayıda alkollü, art niyetli kişilerinde gelmesiyle hırsızlık, taciz gibi olaylar meydana gelmeye başladı” şeklinde konuştu.

Alanya İncekum Jandarma güvenlik güçlerinin sık sık devriye yaptığına fakat yeterli olmadığına dikkat çeken Erdoğan; “Bölge için güvenlik ekipleri görevlendirilirse buradaki vatandaşlar daha güvenli daha huzurlu tatil yapabilecekler. Bu konuda yetkililerden acil yardım talebinde bulunuyoruz. İşletmeci olarak art niyetli kişilerden sürekli ciddi şekilde rahatsız oluyoruz” dedi.

Plajın otoparkındaki aydınlatma sorununa da dikkat çeken Erdoğan, “Plajın otoparkı karanlık, aydınlatma yok. Zifiri karanlık olan bölgenin aydınlatılması gerekiyor. Gece parka gelenler de otoparkı çöplüğe çeviriyorlar. Hırsızı, sapığı, tacizcisi, sarhoşu burada. Ciddi anlamda yerli, yabancı turistlerin rahatsız oldukları görüyor ve sürekli şikayet alıyoruz. Büfe işletmecisi olarak belli bir yere kadar müdahale edebiliyoruz. Bölge için acil bir şekilde gerekenin yapılmasını istiyoruz. Yoksa burada büyük olayların söz konusu olacağının haberini de şimdiden vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.