DOLAR 32,6402 0.39%
EURO 35,4057 0.27%
ALTIN 2.521,151,50
BITCOIN 1999809-0,10%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İŞTE BAŞKAN BÖCEK’İN SON SAĞLIK DURUMU

İŞTE BAŞKAN BÖCEK’İN SON SAĞLIK DURUMU

ABONE OL
22:33 - 8 Eylül 2020 22:33
İŞTE BAŞKAN BÖCEK’İN SON SAĞLIK DURUMU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili Op. Dr. Özgün Güngör açıklama yaptı. Güngör, “Muhittin Böcek’in 8 Eylül Salı günü itibariyle kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Büyük Alanya’nın edindiği bilgilere göre; Başkan Böcek’in akciğerinde 8 cm çapında yırtık tespit edildiği, akciğerlerine hava takviyesi yapıldığı ve yeniden yoğun bakım ünitesine alındığı, uzun süre daha burada kalmasına karar verildiği öğrenildi. Şeker, kalp ve tansiyon hastası olan Başkan Böcek’in Covid-19 testinin negatif çıktığı ancak hastalığı bu süreçte akciğerleri iflas noktasına getirdiği belirtiliyor. Öte yandan Başkan Böcek’in iyileşmesi halinde dahi görevine dönemeyeceği, bu nedenle CHP Antalya İl Teşkilatı’nın B planı yapmaya başladığı, Başkan Böcek’ten sonra Büyükşehir Meclisi’nde seçim yapılabileceği, sayısal üstünlüğü elinde bulunduran CHP ile İyi Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’ndan bir meclis üyesinin önümüzdeki 3,5 yıl boyunca başkanvekilliği görevini sürdürebileceği, bir diğer ihtimale göre de Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni bir seçim yapılabileceği konuşuluyor.

Bu arada Başkan Böcek’in yakın çalışma arkadaşlarından olan, CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi, İç Mimar Gökhan Sipahioğlu, Başkan Böcek’in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gördüğü Covid-19 tedavisi sonucunda testleri negatif çıkan Başkanımız Sayın Muhittin Böcek tedbir amacıyla hala gözetim altındadır ve sağlık durumu iyiye gitmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde yine el ele kol kola davamız uğrunda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Muhittin Böcek, Gökhan Sipahioğlu

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.