DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İŞTE YÜCEL’İN YAKIN ÇEVRESİNİN TEST SONUÇLARI

İŞTE YÜCEL’İN YAKIN ÇEVRESİNİN TEST SONUÇLARI

ABONE OL
15:26 - 18 Ağustos 2020 15:26
İŞTE YÜCEL’İN YAKIN ÇEVRESİNİN TEST SONUÇLARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

COVİD-19 testi pozitif çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşi Yıldız Yücel ve yakın çevresine test yapıldı.

COVİD-19 testi pozitif çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, solunum rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Başkan Yücel’in ardından yakın çevresine de test yapıldı. Yücel’in anne ve babasında pozitif sonuç alınırken, eşi ve yakın mesai arkadaşlarının testleri ise negatif çıktı.

 

Pandemi ilanından beri Alanya Belediyesi şehirde her türlü önlemin alınmasını sağladığı gibi, Alanya’daki tüm işletmelerin dezenfektanını da sağladı. Bu önlemlerin her zamankinden daha fazla yapıldığı, Alanya Belediyesi, tüm birimler, şantiyeler ve Hasanağalar Konağı’nda dezenfektan çalışmasının yinelendiği öğrenildi. Ayrıca belediyeye girişlerde mutlaka ateş ölçümünün sağlandığı ve maskesiz kimsenin önceden olduğu gibi bundan sonra da belediyeye alınmayacağı bildirildi. Ayırca belediye hizmet binasında vatandaşın yoğun olduğu bazı birimlerin ise bina dışına çıkartılması, çadır kurularak hizmetin bu ortamda sürdürülmesine karar verildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.