DOLAR 32,5548 0.14%
EURO 34,9630 -0.08%
ALTIN 2.438,460,11
BITCOIN 21057931,01%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İyi Parti’de Başkan Alper Arıkan’a destek çığ gibi

İyi Parti’de Başkan Alper Arıkan’a destek çığ gibi

ABONE OL
17:00 - 26 Kasım 2022 17:00
İyi Parti’de Başkan Alper Arıkan’a destek çığ gibi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı, 27 Kasım pazar günü (yarın) kongreye gidiyor. Kurucu ilçe başkanı Yücel Apaydın’ın görevden alınmasından sonra başkan olarak atanan, ardından girdiği kongrede büyük bir destek alarak ilçe başkanı seçilen Alper Arıkan ve Hilmi Er’in yarışacağı kongre, yarın saat 10.00’da başlıyor.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta yapılan delege seçimlerinde 433 delegenin neredeyse tamamından destek alarak İyi Parti Genel Merkezi’nin de beğenisini kazanan mevcut İlçe Başkanı Alper Arıkan’a destek çığ gibi artıyor. Kongreye sayılı günler kala, geçtiğimiz günlerde Olive Garden’da düzenlenen delege buluşma yemeğine katılımın yüksek olması ve Alper Arıkan’ın konuşmasının sık sık delegeler tarafından alkışlarla kesilmesi, “Bu iş sandıktan önce bitti” yorumlarına da neden olmuştu.

MHP Genel Merkezi’nin bir dönem etkin isimlerinden olan Hayri Arıkan’ın oğlu, deneyimli siyasetçi Alper Arıkan, daha önce de il başkan yardımcısı olarak görev yapmış, siyasi kulislerden gelen bilgilere göre, Arıkan’a İl Başkanlığı görevi dahi teklif edilmiş, ancak Alanya’daki partililerin yoğun ısrarları nedeniyle Alper Arıkan’ın siyasete Alanya’da devam kararı aldığı da gelen haberler arasındaydı.

Yarın yapılacak olan ilçe kongresine sayılı saatler kala, çok sayıda delegenin şimdiden Alper Arıkan’a ulaşarak “Bazı basın organlarında çıkan algı operasyonlarına yönelik haberler moralimizi bozmaz. Biz dün olduğu gibi bugün de, yarın da senin yanındayız” diyerek destek verdikleri, Alper Arıkan’ın da yarınki kongreden güçlü bir şekilde ayrılacağı konuşuluyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.