DOLAR 32,5722 0.08%
EURO 34,9601 0.31%
ALTIN 2.425,760,12
BITCOIN 2085960-3,53%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İYİ PARTİ’DE ŞOK GELİŞME! BAŞKAN İSYAN ETTİ

İYİ PARTİ’DE ŞOK GELİŞME! BAŞKAN İSYAN ETTİ

ABONE OL
08:14 - 7 Nisan 2021 08:14
İYİ PARTİ’DE ŞOK GELİŞME! BAŞKAN İSYAN ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
İyi Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ergin, İl Başkanı Mehmet Başaran ile İl Başkan Yardımcısı Engin Uğurli’ye ateş püskürdü. Kendisinin haberi olmadan görevden alındığını söyleyen Ramazan Ergin, “Hakkımda karalama ve iftira üretiyorlar” dedi.
İşte, İyi Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ergin’in o zehir zemberek açıklaması…
“İyi Parti Antalya İl Başkanı Burdurlu Mehmet Başaran ve İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Erzurumlu Engin Uğurli’nin hakkımda yürüttükleri yalan, iftira ve karalama çalışmaları sonrası tarafıma iletilmeden dün gerçekleşen ilçe başkanları toplantısında yeni il gençlik kolları başkanı olarak bir kişi ilçe başkanlarına tanıtılmıştır. Bu yolla da görevden alınmış olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım. Görevden alınmamızın sebepleri arasında ‘çalışmıyorlar’ sözü başı çekmektedir. Sosyal medya hesaplarımızda yapılan paylaşımlarda çalışıp çalışmadığımız görülmektedir.
Diğer bir sebep olarak; geçen hafta başlatmış olduğumuz İyi Gençlik Antalya Bilgi ve Çalışma Atölyesi’ni Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a haber vermeden yapmış olduğumuz yalanıdır. Kendilerinin ve çevresinin il başkanını etkinlik için aramadığımızı, sadece whatsapp’tan atılan bir davetiye ile haberdar ettiğimiz söylenmektedir. Kendilerine bu çalışmamızdan il binasında bahsettim, ‘Yapın, iyi çalışıyorsunuz, böyle devam edin’ dedi. Etkinliğe iki gün kala da bizzat Mehmet Başaran’ı aradım ve tekrardan haberdar ederek davet ettim.
Whatsapp üzerinden de davetiye gönderdiğimi ilettim. Mehmet Başaran, ‘Şu an Ankara’ya gidiyorum, yoldayım, ilerleyen programlara elbet katılırım’ dedi. Fakat genel merkeze gittiğinde bizleri bu konu hakkında kendisine haber vermediğimiz yönünde şikayet ettiğini öğrendik. Görsellerde de hangi gün mesaj attığıma dair ve hemen ardından da aradığıma dair kanıtlar bulunmaktadır. Mehmet Başaran yalancıdır, iftiracıdır.
Son olarak da Mehmet Başaran’a muhalif olan bazı İyi Parti’li büyüklerimiz ile yakın olmam ve görüşmem kendilerini rahatsız etmiş olacak ki dünden beri bu söylentiler de tarafımıza iletilmektedir.
Görüştüğümüz büyüklerimiz terörist değildir, vatan haini de değildir ama Başaran’a muhalif olmak maalesef durumu bu noktaya getirmektedir. İyi Parti içinde önceden görev almış veya şu an farklı görevde olanlardır.
Partimizde; Antalya Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Antalya Kurucu Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliği, Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü ve son olarak yine İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundum. Her görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Gelinen son noktada yalan ve iftiralar sonucu maalesef görevden alındım.
Bugüne kadar beraber çalıştığım tüm genç kardeşlerimize ve büyüklerimize hakkım sonuna kadar helaldir. Mehmet Başaran ve Engin Uğurli’ye hakkımı helal etmiyorum. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener liderliğinde İyi bir Türkiye inancıyla sade bir üye olarak çalışmalarıma devam edeceğim. Zamanın tüm gerçekleri ortaya çıkaracağına olan inancım tamdır. Onlar yolcu, biz hancıyız. Son söz olarak, bayrağı hiç koşuya katılmamış birine devretmek, bayrak yarışı değil liyakatsizliktir.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.