DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20917631,26%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İYİ PARTİLİ ÜYEDEN LİSTE TEPKİSİ

İYİ PARTİLİ ÜYEDEN LİSTE TEPKİSİ

ABONE OL
16:58 - 23 Haziran 2020 16:58
İYİ PARTİLİ ÜYEDEN LİSTE TEPKİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı Üyesi Abdullah Akkuş iptal olan delege seçimlerinde haksızlık yapıldığını belirterek, Tosmur Mahallesi’nin oy pusulasını paylaştı.

 

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilat Üyesi Abdullah Akkuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Delege seçimine istinaden bir açıklama yapma gereği olarak bu paylaşımı yapıyorum. 102 mahallenin tamamı ile alakalı haksızlık adaletsizlik ve hukuksuzluğu yazıp bilgilendirmek inanın benim de sizin de saatlerimize mal olur. Siz değerli dostlarıma sadece kendi mahallem Tosmur ile alakalı yazıp bilgilendirmek istedim.

1 – Aşağıdaki resim Tosmur delege oy pusulasıdır burada hukuk şudur ki önce bu pusulada resmi nitelik kazanabilmesi için önce ilçe başkanlığının kaşesi ve imzası olmalıdır , olmadığı resmi nitelik taşımadığı anlamı ifade eder.

2 – Burada bulunan adayların ya isim yada soy isim alfabetik sıralamasına göre isimleri yazılmalıdır örneğin Abdullah Akkuş ismi muhalefet ettiği için 21. Sırada değil de adaletli bir şekilde olsa 1. Sırada olurdu ( aşağıda izlemek mümkün).

3- Tosmur delege sayısı 8’dir aşağıdaki oy pusulasında gördüğünüz ilk 8 isim mevcut başkan ve yönetiminin kendilerine yakın gördüğü isimlerdir ki bu yüzden ilk 8 dedirler ve benim ekibim olan 8 kişi isimleri Ali, Abdullah, Şenay, Özgür, Bedia, Emrullah, Abdullah Ö. isimleri delege sayısı bilinçli olarak sayısı yüksek tutulup toplamda 23 olan sayının 8. Sırasında sonrasına bulmaca şeklinde yazılmıştır. (aşağıdaki oy pusulasında görebilirsiniz.)

4- en az 5 ismin delege olduğundan haberi bile yoktur yaptığım görüşmeler neticesinde değil delege adayı olmak işlerinin yoğunluğundan ve kronik rahatsızlıkları nedeniyle oy kullanmaya bile gelemeyeceklerini söyledikleri halde delege adayı olarak listede yer almışlardır. (aşağıdaki oy pusulasında görmek mümkün)

“Kınıyorum neyi biliyor musunuz partinin yolunu bilmeyen insanların alfabetik sıraya uymayarak meclis üyesi olmuş şahsımın 21. Sıraya yazılmasını mahalle başkanım Ali Taşlının 17. Sıraya yazılmasını kınıyorum. Başkanlıkta yöneticilik de sizin olsun tepe tepe kullanın yalnız ahirete intikal edecek haklarımızı haram ediyoruz. Cenabı Allah’ı vekil kılıyorum o her şeyi bilen ve görendir.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.