DOLAR 32,3485 0.24%
EURO 35,0799 -0.17%
ALTIN 2.307,031,31
BITCOIN 22887933,29%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kamyondan fırlayan lastiğin sebep olduğu kazadaki şüphelilerin akıbeti belli oldu

Kamyondan fırlayan lastiğin sebep olduğu kazadaki şüphelilerin akıbeti belli oldu

ABONE OL
14:33 - 8 Eylül 2021 14:33
Kamyondan fırlayan lastiğin sebep olduğu kazadaki şüphelilerin akıbeti belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta kamyondan fırlayıp kavşakta çocuğunu bekleyen annenin ölümüne sebep olan kazada gözaltına alınan 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Manavgat’ta yol kenarında bir komşusuyla birlikte kavşakta okuldan servisle dönecek olan çocuğunu bekleyen 37 yaşındaki Cezayir asıllı Lamia Abed, kamyondan fırlayan tekerin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Aynı kamyonun diğer tekeri de 10 kilometre ilerde Manavgat Batı Side Köprülü Kavşağı’nda yerinden çıkarak karşı şeride geçip zincirleme kazaya neden oldu. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen kamyonun şoförü jandarmaya teslim oldu.
Gözaltına alınan kamyon şoförü İbrahim T., lastiği Gazipaşa’da iş yeri bulunan F.H.’den aldığını söyledi. Gazipaşa’da JASAT tarafından gözaltına alınan F.H. ilk ifadesinde kendisinin lastik takmadığını, personelinin bu yaptığını belirtmesi üzerine iş yerinde çalışan N.B. ve Y.Ö. de gözaltına alındı. Manavgat’a getirilen şüpheliler, jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünün ardından ‘taksirle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan adliyeye sevk edildi.
Savcılık sorgulamalarının ardından kamyon şoförü İbrahim T., lastik aldığı iş yerinin sahibi F.H., iş yeri çalışanları N.B. ve Y.Ö. sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 3 çocuk annesi olan Lamia Abed’in cenazesinin Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan alındıktan sonra Manavgat’a getirilerek ikindi namazının ardından Tekandız mevkisinde Aksaz Mahalle sınırlarındaki mezarlıkta toprağa verildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.