DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,0684 -0.17%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22832300,63%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kapora dolandırıcılığı operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Kapora dolandırıcılığı operasyonunda 4 kişi tutuklandı

ABONE OL
16:19 - 2 Nisan 2022 16:19
Kapora dolandırıcılığı operasyonunda 4 kişi tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da internet üzerinden kaparo almak suretiyle nitelikli dolandırıcılık yapan 4 şahıs düzenlenen operasyon ile yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre; internet üzerinden konteynır ilanı ve satılık araç ilanı vererek kaparo almak sureti ile dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından çalışma gerçekleştirildi.
Çalışmada, çeşitli internet sitelerinde satılık konteyner ilanı verip, kaparo bedeli veya konteyner ücreti adı altında farklı hesap numaralarına para havalesi yaptırarak “Nitelikli Dolandırıcılık” yapan ve birçok suçtan kayıtları bulanan A.B., Y.M., B.S.Ö. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.
Diğer bir olayda ise çeşitli internet sitelerinde satılık araç ilanı verip, kaparo bedeli adı altında farklı hesap numaralarına para havalesi yaptıran değişik tarihlerde 3 ayrı olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın birçok suçtan kaydı bulunan U.F.Y. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıslar 30 Mart günü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalandı.
Her iki olayın şüphelileri A.B., Y.M., B.S.Ö. ve U.F.Y. isimli şahıslar dün Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.