DOLAR 32,5957 0.36%
EURO 34,8837 0.41%
ALTIN 2.501,180,69
BITCOIN 21012341,38%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DAKİ HAYAT PAHALILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

ALANYA’DAKİ HAYAT PAHALILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

ABONE OL
14:32 - 3 Şubat 2021 14:32
ALANYA’DAKİ HAYAT PAHALILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Anayasa değişikliği gibi farklı gündemlerle ülkeyi oyalamanın manası olmadığını belirten CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Artık yönetenler yönetemiyor. Halkımızın önüne sandık bir an önce gelmek mecburiyetinde” dedi.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ turizm sezonunun başlaması ve eski günlere kavuşması için elbirliğiyle uğraştıklarını söyledi. Cuma Pazarı için henüz bir hazırlık çalışması yapılmamasını eleştiren Karadağ, “Buradan tekrar yetkililere özellikle duyuruyorum. Cuma Pazarı Alanya’nın yüz karası. Cuma Pazarı Alanya’mıza yakışır şekilde modern bir yapıya kavuşturulmalı. Projenin yapılış aşamasını minimum 6 ay düşünecek olursak hala bir projeniz yok. Yine turizm sezonu geleceği, Alanya’nın tam göbeğinde böyle bir inşaat çalışması olamayacağı için demek ki aşağı yukarı bir yıl daha yağmurun altında esnaf Cuma Pazarı’nda ticaret yapacak. Lütfen halkımız ve esnafımızı bu yağmurdan kurtarın. Bu görüntü Alanya’mıza yakışmıyor” dedi.

Esnafın durumunun hiç iyi olmadığını aktaran Karadağ, “Geçen hafta genel merkezimizin ‘Esnafımızı zora sokan Recep Tayyip Erdoğan’ sloganını paylaştım. Bu gerçekten ayakları yere basan bir slogan. Esnafın gidişatı iyi değil. Bunların hepsi borç, faizli günü gelecek, ödenecek. Esnafımız için şu an bu kredilerin ertelenmesi, derhal hibe karşılığı karşılıksız bir miktar kira desteği verilmesi gerekiyor. Alanya’mızda hayat pahalılığı diz boyu olmuş. Gıda maddeleri dayanılmaz hale gelmiş. Türkiye’nin gerçek gündemini örtbas edip anayasa değişikliği diye farklı gündemlerle ülkemizi oyalamanın iş bir manası yok.

Artık yönetenler yönetemiyor. Halkımızın önüne sandık bir an önce gelmek mecburiyetinde. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak mecburiyetindeyiz. Bunun da yolu genel seçim” diye konuştu.

AK Parti’nin Antalya İl Kongresi’ndeki görüntüleri de eleştiren Karadağ, “Maalesef ülkemizde pandemi dönemi içerisinde onlar kongre yapınca pandemi, sosyal mesafe yok. Boğaziçi Üniversiteli çocuklar, ‘Biz özel üniversite istiyoruz’ diye 3 kişi 5 kişi bir araya geldiği zaman pandemi kurallarını ihlal. Böyle ikincil bir düşünce olmaz. Sivil toplum örgütleri ve birtakım kuruluşlar çalışmalar yaptıkları zaman pandemi kuralına takılıyor. Bu ikincil bir uygulamadır. Bunu kabul etmek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.