DOLAR 32,7815 0.6%
EURO 35,4862 0.49%
ALTIN 2.503,960,80
BITCOIN 20173340,23%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ BŞB’NİN FAALİYETLERİNİ ANLATTI

KARADAĞ BŞB’NİN FAALİYETLERİNİ ANLATTI

ABONE OL
16:28 - 27 Mayıs 2021 16:28
KARADAĞ BŞB’NİN FAALİYETLERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya İlçe Başkanı Karadağ, AK Parti Antalya il Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Muhittin Böcek’e karşı söylemlerini eleştirerek, Antalya BŞB’nin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

“ÇAMLICA- SAPADERE YOLU İÇİN 2 MİLYON TL BÜTÇE “

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara dikkat çekerek, yayla yollarındaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Karadağ” Cumhuriyet Halk Partisi yıllarca yapılmayan boş bırakılan veya bu zamana kadar toz toprak içerisinde bulunan yayla göç yolu üzerinde ve büyükşehir’in grup yolu olan Çamlıca- Sapadere yolu büyükşehir belediye başkanımız ve büyükşehir meclis üyelerimizin katkılarıyla birlikte, 2 milyon TL bütçe ayrılarak, sıcak asfalt çalışması önümüzdeki hafta mutlaka başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek talimatını verdi. Şu anda Yayla mevsimi açıldığı için çok önem arz ediyor. Aynı zamanda Karamanlar- Orhan Yolu da yine yıllarca yapılmayan bir yol, bu yolun da sati asfalt kaplaması yapımına başlandı. Kısa zaman içerisinde burasıda bitecek. Özellikle yaylaya göç eden halkımızın hizmetine sunulacak. Bunun yanı sıra imamlı ve Uğrak Yaylası’nın şu anki reglaj çalışmaları başladı. Söbüçimen  yolu üzerinde yine genişleme ve reglaj çalışmaları başladı. Yayla yollarının aşağı yukarı birçoğunda şu an büyükşehir belediyesinin kırsal hizmetler ekibi, özellikle kış dönemi içerisinde bozulan yerlerin reglaj çalışmasını yaparak, asfalta hazır hale getirmek için çalışmalara başlamış bulunuyor” şeklinde konuştu.

“YAYLALARDAKİ SU SORUNU  ÇÖZÜME KAVUŞUYOR” 

Karadağ, yaylalardaki temel sorunlardan bir tanesinin de su sorunu olduğuna dikkat çekerek,”Geçen sene yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve parti arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz yayla gezilerinde en büyük problemlerden birisi su sorunuydu. Bunların başında gelen birkaç yaylaya hitap eden Kaş Yaylası’nın su sorunu çözülmek üzere. Bu çalışmada başladı. İnşallah orada da su sorunu çözülecek” dedi.

“BU HİZMETLERİ GÖRMEMEK GÖRME BOZUKLUĞU  YA DA ART NİYETTİR”

Öte yandan Antalya AK Parti İl Başkanı Ethem Taş’ın Muhittin Böcek hakkındaki söylemlerini eleştiren Karadağ, “Yakışıksız sözlerini kendilerine iade ediyorum. Muhittin Böcek Başkanımız hem Antalya hem Alanya sevdalısıdır. Çalışmaları ve etkinlikleri devam ediyor. Bu hizmetleri görmemek görme bozukluğu ya da art niyettir” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.