DOLAR 32,3863 0.2%
EURO 35,0847 -0.04%
ALTIN 2.325,140,26
BITCOIN 2280263-0,52%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Karadağ: “CHP halkımızdan çok daha güzel tepkiler alıyor”

Karadağ: “CHP halkımızdan çok daha güzel tepkiler alıyor”

ABONE OL
16:39 - 28 Eylül 2022 16:39
Karadağ: “CHP halkımızdan çok daha güzel tepkiler alıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Seçim ortamına girildiğini ve saha çalışmalarına hız verdiklerini dile getiren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Aile Destekleri Sigortası konusunda güzel tepkiler aldık. Artık CHP halkımızdan çok daha güzel tepkiler alıyor” dedi.
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’nin (AMATEM) faaliyete geçmesini beklediklerini söyledi. Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Karadağ, sözlerine Mersin’de düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuruna Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Siyasi seçim ortamına girdiklerini ve sahadaki çalışmaları hızlandırdıklarını ifade eden Karadağ, “Önceki gün Alanya’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ile Salı Pazarı’nda saha çalışması yaptık. Buradaki asıl konu Aile Destekleri Sigortası’nı vatandaşlara anlatmak ve halka bilgi vermekti. Güzel tepkiyle karşılaştık. Buradan şunu görüyoruz ki artık CHP halkımızdan çok daha güzel tepkiler alıyor. İnşallah CHP iktidara geldiğinde Aile Destekleri Sigortası hayata geçirilip kadının bağımsızlığını, ekonomik özgürlüğüne sahip olmasını sağlayacağız. Çalışmalarımız devam edecek. Sahada olacağız” dedi.

“AMATEM ÇALIŞMALARINI DESTEKLİYORUZ”

Karadağ konuşmasının sonunda Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Oğuz Karahan’ın AMATEM konusundaki çalışmalarını desteklediklerini söyledi. Karadağ, AMATEM’in Alanya’da faaliyete geçmesini dört gözle beklediklerini dile getirdi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.