DOLAR 32,6371 0.44%
EURO 35,0973 0.27%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20369231,45%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Karadağ’dan Cumhur İttifakı’na algı operasyonunu bırakın çağrısı!

Karadağ’dan Cumhur İttifakı’na algı operasyonunu bırakın çağrısı!

ABONE OL
14:05 - 2 Şubat 2022 14:05
Karadağ’dan Cumhur İttifakı’na algı operasyonunu bırakın çağrısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İlçe Başkanı Karadağ, elektrik faturalarının yüksek gelmesi üzerine açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı ortakları AK Parti İlçe Başkanı Toklu ve MHP İlçe Başkanı Türkdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi. “Cumhur İttifakı’nın Alanya’daki ortakları karanlıkta ıslık çalıyorlar. Çünkü hükümet onların elinde. Algı yaratmaya çalışmak yerine zamları düşürün” dedi.

HAYAT PAHALILIĞI PROTESTO EDİLECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, dün İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Karadağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Karadağ, ilçe teşkilatı olarak elektrik faturalarındaki fahiş tutarları protesto etmek için ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile birlikte yeni Cuma Pazarı alanında Cuma günü saat 11.00’da basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. Elektrik faturalarının yanı sıra akaryakıt zamları ve hayat pahalılığını protesto şeklinde olacak açıklamaya herkesi davet eden Karadağ, “Hayat pahalılığı artık çekişmez oldu. Bu sorunu bir an önce ülkemizden defetmenin yolu erken seçimdir. Hatta artık erken seçim demiyoruz, derhal seçim diyoruz. Çünkü hayat pahalılığı karakışı zor geçirtecek” dedi.

KARANLIKTA ISLIK ÇALIYORLAR

Karadağ, yüksek elektrik faturaları konusunda Avrupa ülkelerini kıyaslayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve elektrik tarifelerine daha fazla düzenleme beklediklerini belirtip CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de su faturalarının yüksek olduğunu söyleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın açıklamalarına tepki gösterdi.
“Cumhur İttifakı’nın Alanya’daki ortakları karanlıkta ıslık çalıyorlar” diyen Karadağ, indirimli fatura tarifesinin 150 kw’dan 210 kw’ya çıkarılmasının halka ekonomik olarak hiçbir katkı sağlamayacağını çünkü sayaç okumalarının 30 günden 35 güne çıkardıkları için zaten aylık 210 kw’ya ulaşacağını söyledi.

AVRUPA DAHA PAHALI DEMEK ALGIDIR

Karadağ, eleştirilerine şöyle devam etti: “Karanlıkta ıslık çalıyorlar, çünkü hükümet onların elinde. Algı yaratmaya çalışmak yerine hükümet elinizde, düşürün zamları. Büyükşehir Belediyemizin yazın 10 liralık su zammında kıyamet kopardılar. Şuanda elektrik faturalarında her eve 1000 lira ek tutar geliyor.
Avrupa daha pahalı kullanıyor demek algı operasyonudur. Bu gibi herhangi bir şeyin altına sığınmaları doğru değil. Hükümet elinizde, bu zamları geri alın. Döviz 18 liraya çıkınca bir gecede 15 liraya düştü. Bu arada birçok çetenin cebine milyarlar girdi. Büyükşehir Belediyesi olarak hükümetin yaptığı zamların halkın üzerinden geri çekmenin derdindeyiz. Yapmayın etmeyin, bu kış günü fakir fukaranın ekmeği ile oynamayın.

SİYASİ PARTİNİN BAKKALI MI VAR?

Manipülasyon yapmanın derdine düştüler. Artık derhal seçim gerekiyor. Seçim takvimi açıklanınca bu zamlar geri çekilmeye başlayacak. Billboardlarda reklam verip zamları yüzde 10 geri alacağız diyorlar. Tabi ki alınsın ama bir siyasi partinin bir bakkalı mı var? Bu zamları ortadan kaldırın. Bu akşam bile akaryakıta zam geliyor. Bu zamlar gelince taksiciler de, servisçiler de, toplu taşıma esnafı da, üretici de zam isteyecek. Ana harcamalara zam yapılmayı hükümet tarafından sübvanse edilmesi gerekli.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.