DOLAR 32,5904 0.35%
EURO 34,8885 0.43%
ALTIN 2.502,660,75
BITCOIN 21049791,65%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN GAFLET AÇIKLAMASI

KARADAĞ’DAN GAFLET AÇIKLAMASI

ABONE OL
15:23 - 14 Ekim 2020 15:23
KARADAĞ’DAN GAFLET AÇIKLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanının Twitter’da önce paylaşım yapıp ardından yayınladığı mesajı silmesiyle ilgili konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Böcek’in sağlık durumu tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor ama o tür açıklama bir gafletti. Doğru değildi” dedi.

 

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. CHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önce geçen hafta Hatay’da yaşanan orman yangınına değindi. Hatay’daki yangında büyük bir alanın yok olduğunu belirten Karadağ, “Kişisel olarak kanaatim bu ormanları sabote eden, bu konuda zaafı olan kişilerin vatan hainliği ile yargılanması taraftarıyım. Çünkü ormanlar bizim hem geleceğimiz hem yaşantımız hem de bütün canlıların hayat bulduğu bir yer. Ülkemizin birçok yerinde de rant uğruna yine ormanlar talan ediliyor. Yok altın, yok gümüş madeniydi, yok siyanürdü, bilmem neydi gibisinden ormanlarımızı talan edenler, üç beş şirkete peşkeş çekenler ya da turizme açacağım gibisinden veya yazlıklar yapacakların hepsinin bu kapsamda yargılanması gerekiyor” dedi. Parti olarak ‘Cumhuriyet Ormanı Projesi’ bulunduğunu da açıklayan Karadağ, ‘Cumhuriyet Bayramı’nda Hatay’daki yangına dikkat çekmek için bununla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi.

“Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek inşallah aramıza dönecek” diyen Karadağ, “Tıp Fakültesi’nden aldığımız bilgiler doğrultusunda yapılan tedavilere cevap vermeye başlandı ama bunun yine de süreç içerisinde olacağı kesin. Böcek’in tedavi süreci içerisinde bunu fırsat bilerek Onedio isimli bir platform veya birtakım kendini bilmez kişiler farklı yorumlar yaparak bu konuda rant sağlamaya çalışılıyor. Bu konuda bunların başarıya ulaşma imkanı bulunmadığı kanısındayım” diye konuştu.

Böcek’in uyandırıldığına dair Twitter’a ‘Başkan Muhittin Böcek 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur’ yazıp paylaşımda bulunan ancak daha sonra silen danışman Serap Belovacıklı’nın görevden alınıp alınmadığı da sorulan Karadağ, “Görevden alındı mı, ben de sizler aracılığıyla duydum. Bu bir boşluğa düşme. Gerçek olan şu ki Böcek’in sağlık durumu tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor ama o tür açıklama bir gafletti. Doğru değildi. Böcek yapılan tedavilere cevap verecek konumda. Sağlığı iyiye doğru gidiyor. İnşallah kısa dönem içerisinde başkanımın dimdik ayakta görevine başlayacağı kanısındayım” ifadelerini kullandı. Toplantı sonunda partiye üye olan 68 yaşındaki Ramazan Bedan’a rozet takıldı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.