DOLAR 32,3792 0.13%
EURO 34,9912 -0.23%
ALTIN 2.324,570,22
BITCOIN 22970012,07%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN TABLET MÜJDESİ

KARADAĞ’DAN TABLET MÜJDESİ

ABONE OL
13:45 - 30 Eylül 2020 13:45
KARADAĞ’DAN TABLET MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Karadağ, hak sahibi vatandaşa büyükşehir tarafından tablet verileceğini duyurdu.

Parti binasında düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ başkanlık etti. Konuşmasına Halk TV’nin 5 gün karartılması kararını eleştirerek başlayan Karadağ, bu kararın halkın haber alma özgürlüğünün kısıtlanması anlamına geldiğini söyledi. Karadağ, “Her zaman şeffaflıktan, halkın haber alma özgürlüğünün kısıtlanmamasından, basın mensuplarının cezaevlerinde çürümemesinden yanayız. Bu 5 gün karartılma kararını esefle kınıyorum. Halkın haber alma özgürlüğü hiçbir zaman kısıtlanmamalı. Halk TV’nin çok daha sürprizli, canlı ve çok daha halka ulaşacak bir yapıyla geri geleceğine kesinlikle inanıyorum” dedi.

Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısını da kınayan Karadağ, “Dağlık Karabağ bölgesinde Ermenilerin bazı köylerde tacizde bulunması kabul edilebilir bir şey değil. Ankara’da 4 siyasi partinin bu konudaki ortak deklarasyonunu destekliyorum. Ermenistan saldırı konuda haksız. Nefretle kınıyoruz. Dağlık Karabağ, Azerbaycan’ındır ve Azerbaycan’ın olarak kalacak. Azeri kardeşlerimizle 2 devlet, tek millet mantığıyla çalışmalarımız ve tarihten gelen dostluk ve dayanışmamızın ilelebet devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumu stabil olarak devam ettiğini açıklayan Karadağ, “Bir an önce görevine dönmesini dört gözle bekliyoruz. Büyükşehir belediyemizin çalışmalarında kesinlikle aksama söz konusu değil. Çalışmalar daire başkanları ve müdürler tarafından devam etmekte” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin tablet yardımı yapacağını da duyuran Karadağ, “Vatandaşlardan talepler var. Bu konuda vatandaşlar TC kimlik numaraları ile antalya-bld.gov.tr’ye girerek taleplerini bildirecek. Başvuru yapanlar aranacak. Hak sahibi olacak olan kişilerin büyükşehirin yardımı olan tablet programdan yararlanması sağlanmış olacak” dedi. Konuşmasının sonunda Alanya’da yağış mevsiminin yaklaştığını söyleyen Karadağ, esnafın oluşabilecek sel felaketinden zarar görmemesi için menfez ve dere yataklarında belediye ekiplerinin çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.