DOLAR 32,3367 0.04%
EURO 35,0799 -0.14%
ALTIN 2.322,860,18
BITCOIN 22920672,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARANTİNA İHLALCİSİ ‘DİŞLİ’ ÇIKTI

KARANTİNA İHLALCİSİ ‘DİŞLİ’ ÇIKTI

ABONE OL
11:33 - 20 Mayıs 2020 11:33
KARANTİNA İHLALCİSİ ‘DİŞLİ’ ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kısmi karantina uygulaması altındaki bölgeden izinsiz çıkan 44 yaşındaki Ali Ö. ile yeğeni 16 yaşındaki A.Ö.’ye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Ağzından çıkardığı diş protezini gösteren Ali Ö., “Hastaneye gideceğim dişimdeki protez kırıldı” dese de cezayı yedi. Yine dün ağlayıp polise sitem etmesine rağmen 3 bin 150 lira ceza yiyen genç de bugün yine aynı yerde ikinci cezayı yedi. “Bana dün ceza kesildi. Abi ben buradan kaldırımdan geldim. Haksızlık yapıyorsunuz. İstiyorlarsa 50 milyar yazsınlar yok ki yok” diyen genç makbuzu imzalayıp bölgeden ayrıldı.

Dün saat 16.30 sırasında korona virüs tedbirleri çerçevesinde kısmi karantinanın uygulandığı ve polisin demir bariyerlerle güvenlik önlemi aldığı bölgeye yaklaşan bir genci polis uyardı. Uyarılara rağmen içeri girmeye çalışan genci polis ekipleri durdurdu. Uyarılara aldırmaması, direnmesi ve bölgeden uzaklaşmaması üzerine görevli polisler, karantina kurallarını ihlal etmekten 29 yaşındaki Bülent G.’ye 3 bin 150 TL cezai işlem uyguladı. Dün de yine aynı bölgeye gelen ve aynı ihlalden 3 bin 150 TL ceza alacağını duyunca gözyaşları içinde kalıp ağlamasına rağmen cezadan kurtulamayan genç, bugün de kaldırımdan geçerek sağlık ocağına gittiğini söylese de ceza yemekten kurtulamadı.

 

  “DÜN CEZA YEDİM SUÇLUYUM”

Maskesiz şekilde zaman zaman polislere yaklaşarak sitemde bulunan Bülent G., “Abi elime bir bakar mısın, sağlık ocağına gidiyorum. Şimdi yine ceza yazacaksın bana. Tamam abi siz haklısınız. Yazın da ben gideyim bari abi. Sağlık ocağı kapanacak. Şuradan yürüdüğüm için suçluyum. Dün ceza yedim suçluyum. Bugün de buradan yürüdüm diye suçluyum. Yaz da gideyim abi. Tele yaklaşmak cezası var, bana dün ceza kesildi. Abi ben buradan kaldırımdan geldim. İstiyorlarsa 50 milyar yazsınlar yok ki yok” dedi.

Bu kez maskesi de olmayan Bülent G.’nin çabaları sonuçsuz kaldı. Cezayı yiyen Bülent G., marketten su alıp sağlık ocağının yolunu tuttu.

 

  DİŞ PROTEZİ DE KURTARMADI

Öte yandan, polis ekipleri karantina bölgesinden izinsiz çıkan 44 yaşındaki Ali Ö. ile yeğeni 16 yaşındaki A.Ö.’ye de 3 bin 150 TL cezai işlem uyguladı. Ağzından çıkardığı diş protezini gösteren Ali Ö., “Hastaneye gideceğim dişimdeki protez kırıldı” dese de cezayı yedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.