DOLAR 32,5922 0.34%
EURO 34,7953 0.13%
ALTIN 2.508,770,99
BITCOIN 20900871,26%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kayıp Sedanur’u arama çalışmaları dördüncü günde de devam etti

Kayıp Sedanur’u arama çalışmaları dördüncü günde de devam etti

ABONE OL
19:49 - 27 Kasım 2022 19:49
Kayıp Sedanur’u arama çalışmaları dördüncü günde de devam etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da 4 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ’ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Genç kızın şemsiyesinin bulunduğu alanda çalışmalarını sürdüren polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekiplerine dalgıçlar da denizde arama yaparak destek verdi.
Gazipaşa’da 24 Kasım Perşembe günü ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ’ın ailesi, kızlarının bulunması için kayıp başvurusunda bulundu. Dördüncü günde de haber alınmayan genç kızın, Koru Sahili’nde yalnız bir şekilde yürüdüğü anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıkmıştı. Sahil boyunca yapılan aramalarda, Koru Mahallesi’nde bulunan Poyraz Limanı çevresinde genç kıza ait olduğu düşünülen şemsiye bulunmuştu. Arama çalışmalarına bugün de aynı noktada devam eden polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri, genç kızı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Dalgıçlar arama çalışmalarına destek verdi

Bölgede bulunan ekipler, her türlü ihtimali düşünerek falez ve kayalıkların bulunduğu alanda Sedanur’u aramaya devam etti. Botlarla arama yapılmasının yanı sıra polis, AFAD ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar da kayıp genç kızı bulabilmek için denizde arama yaptı. Şu ana kadar yapılan aramalarda 21 yaşındaki genç kıza ulaşılamazken, ekipler arama çalışmalarına devam ediyor.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.