DOLAR 32,5749 0.07%
EURO 35,0127 0.4%
ALTIN 2.428,710,24
BITCOIN 2089506-3,86%
Antalya
23°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer’in okul ziyaretleri sürüyor

Kaymakam Ürkmezer’in okul ziyaretleri sürüyor

ABONE OL
15:15 - 13 Aralık 2021 15:15
Kaymakam Ürkmezer’in okul ziyaretleri sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Tahir Tuluk Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Tahir Tuluk Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever iş adamı Tahir Tuluk’un da katıldığı okul ziyaretinde bayrak töreni ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer, ilk olarak öğrencilere hitap etti. Her şeyin hayal etmekle ve o hayali gerçekleştirmek için çalışmakla başladığını ifade eden Ürkmezer, öğrenciler arasında hiçbir fark bulunmadığını sadece hayal etme ve çalışma farkının var olduğunu söyledi. Ürkmezer, “Bizler de öğrencilerimizin daha iyi noktalara gelmeleri için çalışıyor ve Alanya’mızın daha iyi noktaya gelmesi için sizlere güveniyoruz. Bu kapsamda her hafta okulları ziyaret ederek öğrencilerimizin iyi alışkanlıklar edinmesini, ne iş yaparsa yapsınlar azimle ve gayretle yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bizim sizden ilk ricamız yaptığınız işin en iyisini yapmanız. Sizden bir diğer ricamız ise kitap okumanız. Günde en az 40 dakika kitap okuyun. Biliyorsunuz pandemi hepimizi etkiledi sağlığınız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına da uymalısınız” dedi.

KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDILAR

Törende Kaymakam Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okulu yaptıran hayırsever Tahir Tuluk tarafından AHENK Projesi kapsamında düzenlenen ALBAB Deneme Sınavı’nda ve kitap okuma sınavında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Törenin ardından Ürkmezer, Yılmaz ile Tahir Tuluk ve okul yönetimi sınıf ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldılar.

Okul Müdürü Tamer Altınbaş ve öğretmenlerle de toplantı yapan Ürkmezer, AHENK Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ürkmezer “AHENK Projesi kapsamında her hafta öğrencilerimizi ziyaret ederek onlarla kitap okuma etkinliklerine katılarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini destekleyerek ve siz değerli öğretmenlerimizle toplantılar yaparak öğrencilerimiz için yaptığımız tüm faaliyetleri tek çatı altında topluyoruz. Amacımız eğitimi günümüzün şartlarına ve ihtiyaçlarına uygun olarak daha nitelikli hale getirmek” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.