DOLAR 32,5809 0.01%
EURO 34,9158 0.12%
ALTIN 2.425,740,12
BITCOIN 2097294-3,42%
Antalya
23°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Altun, AHENK Projesi’nin önemine vurgu yaptı

Kaymakam Altun, AHENK Projesi’nin önemine vurgu yaptı

ABONE OL
12:33 - 5 Kasım 2021 12:33
Kaymakam Altun, AHENK Projesi’nin önemine vurgu yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

AHENK Projesi Okul Müdürleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun başkanlığında gerçekleşti. Projenin konusu, gerekçesi ve amaçları hakkında katılımcılara bilgi veren Kaymakam Altun, ülkemizin geleceği olan gençlere, insana karşı sevgi ve saygıyı aşılayıp, onları iyi birer insan olarak yetiştirmenin önemini anlattı.

Dün Gazipaşa Öğretmenevi’nde gerçekleşen ‘Okul Müdürleri Bilgilendirme Toplantısı’na Kaymakam Orhan Altun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Milli Eğitim şube müdürleri ve Gazipaşa’da faaliyet gösteren diğer okul müdürleri katıldı. Kaymakam Altun, projenin konusu, gerekçesi ve amacı hakkında bilgi verdi.

Konuşmasına projenin amaçlarını anlatarak başlayan Kaymakam Altun, “Bugün AHENK Projesi için bir araya geldik. Dünyadaki en değerli varlığımız olan çocuklarımız, evlatlarımız için buradayız. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizlere emanet. Onların iyi bir eğitim almaları, bizim başlıca görevimiz ve sorumluluğumuz. Bu kadar değerli gençlerimiz için yaptıklarımız asla yeterli olamaz. İşte bu proje ile gençlerimize değerler eğitimi verirken okuma alışkanlığını da kazandırmak istiyoruz. Bunu hep birlikte yapalım. Gençlerimizi değerlerimizle ve kültürümüzle yoğurarak onları ilk önce iyi bir insan haline gelmelerini sağlayalım” dedi.

Toplantıda konuşan Mili Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, “Projemizde gördüğünüz her şey aslında bildiğimiz şeyler. Ama bunları uygulama noktasında bazı sıkıntılar mevcut. AHENK Projesi ile bu uygulamaları tekrardan harekete geçirmek istiyoruz. Bu konuda en önemli görev değerli öğretmenlerimize düşüyor. Ben öğretmen arkadaşlarıma güveniyorum. Benim öğretmenim bunu rahatlıkla başarabilir Bu çocukların  hepsi bizim evlatlarımız. Çocuklarımızı yetenekleri ve becerilerine göre hayata hazırlayacağız. Çünkü bütün çocuklarımızı kazanmak asli görevimiz” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.