DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066877-0,41%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Altun’dan duyarlılık çağrısı!

Kaymakam Altun’dan duyarlılık çağrısı!

ABONE OL
17:37 - 11 Aralık 2021 17:37
Kaymakam Altun’dan duyarlılık çağrısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, kamu kurum temsilcileri, STK’lar ve mahalle muhtarları ile birlikte temiz çevre duyarlılığı, doğru tarım ve zirai atıklarının değerlendirildiği bir toplantı düzenledi.

Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde Kaymakam Altun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Orman İşletme Müdürlüğü Ahmet Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Müftü Yunus Erdoğan, Sağlık Müdürü Eşşe Çelik, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça,Halk Eğtim Merkezi Müdürü Gürbüz Kır, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Dönmez mahalle muhtarları ve vatandaş katıldı.

KAYMAKAM ALTUN’DAN DUYARLILIK ÇAĞRISI!

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Orhan Altun, her gün gittiği yerlerde maske ve bira şişeleri ile karşılaştığını belirterek, “Kaldırımda yürüyorum. Üniversite öğrencileri banklarda bacak bacak üzerine atmış bira içiyor, ben bunlara bir şey demeye utanıyorum ama onlar çevreyi kirletirken hiç utanmıyor. Çevreyi kirleten kim olursa olsun, gereken yapılacaktır” diye konuştu. Vatandaşı duyarlı olmaya davet eden Kaymakam Altun, polis ve jandarmaya çevre kirliliği ile mücadele noktasında tam yetki verdiğini ifade etti.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, “Bugün kaymakamlığımız öncülüğünde hazırlanan ‘Çevre Bilinci’ toplantısına katıldık. Temiz çevre, duyarlı toplum, doğru zirai tarım ve atıkların kullanımı konuları konuşuldu. Bu önemli toplantıya öncülük eden Kaymakamımız Orhan Altun’a, toplantıda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgi ve önerilerini bizlerle paylaşan Beden Eğitimi Öğretmeni Güldane Şahin’e, Dr. Ayşe Şimşek’e, Prof. Dr. Sayın Serap Özdemir’e, İlçe Tarım Müdürü Nazan Durak Özçelik’e, Prof. Dr. Hamide Gübbük’e ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Doğal güzelliklerin başkenti Gazipaşa’mızda, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir çevre oluşturmak ve tarımın doğru bir şekilde sürdürülebilirliğini sağlamak için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MUHTAR AKÇA, PARK SORUNUNA DEĞİNDİ 

Konuşmaların ardından toplantıda muhtarlara söz verildi. Gazipaşa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı, aynı zamanda Çörüş Mahallesi Muhtarı Refik Akça, Gazipaşa’daki ulaşım sorununa dikkati çekerek, Bankalar Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve fuar alanına araçlarını park eden sürücülerin vatandaşı mağdur ettiğini söyledi. Muhtar Akça, bu sorunun giderilmesi için  Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’dan yardım istedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.