DOLAR 32,4096 0.23%
EURO 35,1203 -0.1%
ALTIN 2.326,300,29
BITCOIN 22960652,35%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

ABONE OL
17:14 - 16 Nisan 2021 17:14
KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamlığı tarafından hazırlanan proje ile Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) kaydı bulunan, 294 sayılı kanuna tabii, 68 haneden 108 öksüz ve yetim çocuğa mektup ile ulaşıldı.

Alanya Kaymakamlığı SYDV, Alanya Belediyesi ve ALTSO tarafından çocuklarımızın istekleri doğrultusunda alınan; kıyafet, oyuncak, karyola, çalışma masası, perde, fırınlı ocak, koltuk takımı, gitar ve bilgisayar, laptop, tablet, teleskop gibi birbirinden farklı eşyalar ailelere ulaştırıldı.

“ÇOCUKLARIMIZA BİRER MEKTUP YAZDIK”

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer gerçekleşen proje hakkında şunları söyledi: “Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası bulunan öksüz veya yetim çocuklarımıza birer mektup yazdık, mektupta sağlıklarını, ihtiyaçlarını, hayallerini, onlar için ne yapabileceğimizi sorduk. Çocuklarımızın, gençlerimizin bize yapmış olduğu geri bildirimler ile onlar için yapabileceklerimizi değerlendirdik ve projeyi hayata geçirdik. Bu projenin gerçekleşmesinde Kaymakamlığımıza destek veren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e, ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin’e ve SYDV üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yaşanılan bu zor günlerde mutlu bir hatıra oluşturabildiysek bunu hep birlikte yaptık, inşallah yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.