DOLAR 32,3730 0.16%
EURO 35,0879 -0.03%
ALTIN 2.325,200,26
BITCOIN 2278307-1,02%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer okul ziyaretlerini sürdürüyor

Kaymakam Ürkmezer okul ziyaretlerini sürdürüyor

ABONE OL
12:57 - 21 Aralık 2022 12:57
Kaymakam Ürkmezer okul ziyaretlerini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, “Öğretmenlerimiz okulun ve çevresinin şartlarına göre uyum sağlayarak içinde bulunduğu çevreyi iyi analiz ederek ve avantaja çevirerek öğrencilerimize faydalı olma yolunda çalışmalı” dedi.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ali İhsan Dimçayı İlkokulu ve Dimçayı Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ali İhsan Dimçayı İlkokulu ve Dimçayı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ilk olarak okul müdürleri Çağdaş Duran ve Ozan Ekinci’den okul hakkında öğrencilerin durumu, öğrencilerin okula ulaşımı ve okulun ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Ürkmezer, anaokulu sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin ders etkinliklerini izleyip öğrencilere hikaye kitabı hediye etti. Anaokulu sınıfından sonra tüm ilkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsederek birlikte kitap okudu.

“ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞMALISINIZ”

Son olarak ortaokulu sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap etti. Ürkmezer, ‘’Değerli öğrenciler ortaokulu bitirince yeni bir eğitim süreci olan lise dönemine giriş yapacaksınız. İyi bir lise kazanmak için şimdiden sağlam ve özverili şekilde derslerinize çalışmalısınız. Hayal ettiğiniz mesleklere ulaşmak için lisede altyapınızı iyi oluşturup ona göre hayatınızı şekillendireceksiniz. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum’’ dedi. Sınıf ziyaretlerinin sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından tüm öğrencilere ve okulun kütüphanesine kitap hediye edildi.

“HER ÖĞRENCİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”

Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer, ‘’Değerli öğretmenler Alanya’nın her bir köşesindeki okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımız sizlere ve öğrencilerimize ulaşarak destek olmak. Her öğrencimiz bizim için çok önemli. Öğrencilerimizi milli benliğe sahip, ahlaklı ve vatanını, milletini seven, başarılı ve iyi nesiller olarak yetiştirmek istiyoruz. Bunun yanında çocuklarımızın içinde bulunduğu ortamda sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de katılarak kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Öğretmenlerimiz ise okulun ve çevresinin şartlarına göre uyum sağlayarak içinde bulunduğu çevreyi iyi analiz ederek ve avantaja çevirerek öğrencilerimize faydalı olma yolunda çalışmalılar. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’ dedi. Ziyaret sonunda Kaymakam Ürkmezer ve öğrenciler okul yemekhanesinde birlikte yemek yedi. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.