DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2266639-0,49%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer’den aşı vurgusu!

Kaymakam Ürkmezer’den aşı vurgusu!

ABONE OL
18:43 - 3 Ocak 2022 18:43
Kaymakam Ürkmezer’den aşı vurgusu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Okul ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Ürkmezer, öğretmenler ile bir araya geldi. Ürkmezer, “Kendinizin ve öğrencilerin sağlığı için aşılama konusunu bir an önce halletmemiz gerekir. Bu kapsamda öğrenci velilerini de aşılamaya teşvik edin” dedi.

Alanya Kaymakam Fatih Ürkmezer Dr. Şahin Birsel Biçer İlk-Ortaokulunu ziyaret etti. Yeni yılın ilk ders zilinde Dr. Birsel Biçer İlk-Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, İstiklal Marşı ve bayrak törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Ürkmezer, öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Ürkmezer, “Kitap okumak çok önemli bir konu ve kitap okumayı bu yaşlarda alışkanlık haline getirirseniz ileride çok başarılı olursunuz. Biliyorsunuz pandemiden dolayı vaka sayıları tekrardan yükselmeye başladı. Bundan dolayı sağlığınız için maske mesafe ve hijyen konularına dikkat etmelisiniz ve her gün dişlerinizi fırçalamayı unutmamalısınız. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.

“BU KONUYA ÇOK ÖNEM VERİN”

Törenin ardından Ürkmezer, anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Birinci sınıfları ziyaret eden Ürkmezer, burada kaymakamlıkça bastırılan okuma kitaplarını dağıtarak öğrencilerle kitap okudu. Kitap okuma etkinliğinden sonra Okul Müdürü Kamil Aydın ve öğretmenlerle toplantı yapan Ürkmezer, “Pandemi sebebiyle öğrencilerimiz ve siz öğretmenlerimiz de dahil olmak üzere hepimiz etkilendik. Bu kapsamda öğrencilerimizin uyum ve motivasyon sorunlarını gidermek ve onlara destek olmak amacıyla okullarımızı ziyaret ediyoruz ve öğrencilerimizle kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Bu konu çok önemli. Çünkü bir öğrencinin küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanması ileride hayatını olumlu yönde etkiler. Bu yüzden siz değerli öğretmenlerimizin bu konuya çok önem vermeleri ve üzerinde durmaları gerekir. Öğrencilerimiz için yapılan tüm proje faaliyet ve etkinlikleri ‘Ahenk Projesi’ ile sistematik olarak tek çatı altında topluyoruz. Eğitim öğretim anlamında öğrencilerimiz için yapılacak tüm çalışmaları eğitim camiasının tüm paydaşları ve kamu kurum ve kuruluşlar olarak hep beraber gerçekleştireceğiz. Diğer bir konu ise aşılama konusu. Bu konuda kendinizin ve öğrencilerin sağlığı için aşılama konusunu bir an önce halletmemiz gerekir. Bu kapsamda öğrenci velilerini de aşılamaya teşvik etmelisiniz” diye konuştu. Ürkmezer’e okul ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.