DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20718073,75%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer’den birlik beraberlik vurgusu

Kaymakam Ürkmezer’den birlik beraberlik vurgusu

ABONE OL
16:06 - 29 Nisan 2022 16:06
Kaymakam Ürkmezer’den birlik beraberlik vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Eğitim camiası ile iftarda bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, “Pandemide öğrenciler zorlu dönemlerden geçti ancak Alanya olarak eğitimde güzel bir ivme yakaladık” dedi.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar programında okul müdürleri, idareciler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, okul müdürleri, idareciler ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftar programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, katılımcılara teşekkür etti.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SÜRMELİ”

Ardından misafirlere hitap eden Kaymakam Ürkmezer, organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür etti. Kaymakam Ürkmezer, “Gittiğimiz okullarda birlik, beraberlik ve aile ruhu içerisinde çocuklarımızın daha iyi bir nesil olması ve yetişmeleri için okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve milli eğitim camiamızla hep beraber çalışıyoruz. Geçtiğimiz pandemi dönemi nedeniyle öğrencilerimiz zorlu dönemlerden geçti. Ancak biz Alanya olarak eğitimde güzel bir ivme yakaladık. Bu ivmenin daha da devam etmesi için birlik ve beraberliğimizin sürmesi gerekiyor. Böyle organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. Ben çalışma ve faaliyetlerinizde hepinize başarılar diliyorum ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.