DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer’den öğrencilere ‘stres’ hitabı

Kaymakam Ürkmezer’den öğrencilere ‘stres’ hitabı

ABONE OL
13:37 - 20 Nisan 2022 13:37
Kaymakam Ürkmezer’den öğrencilere ‘stres’ hitabı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Hamit Özçelik İlk-Orta Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi

İlk olarak okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, öğrencilerle birlikte Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği Başkanı Şerefnur Kayhan tarafından verilen ‘Çevre Farkındalığı’ konulu seminere katıldı. Düzenlenen seminerde öğrencilere seslenen Kaymakam Ürkmezer ‘’Sevgili öğrenciler hepinizi selamlıyorum. Bugün burada siz öğrencilerimiz için Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği tarafından çevre farkındalığı konulu seminer veriliyor. Bu önemli bir konu çünkü sürdürülebilir bir dünya için çevre bilincini yaymamız gerekiyor. Çevreyi nasıl korumanız gerektiğini ve koruduğunuz çevreyi gelecek nesillere aktarmanın önemini öğrenmeniz gerekli. Hepinize iyi dersler diliyorum’’ dedi.

Düzenlenen seminerin ardından ortaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer 8.sınıf öğrencileriyle sınav ve sınav stresi konularında sohbet ederek tavsiyelerde bulundu. Daha sonra ilkokul ve ortaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, ilkokul öğrencilerine kitap okumanın önemini anlattı ve anaokulu öğrencilerinin serbest çalışma etkinliklerini izledi.

Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer, öğretmenlere hitap ederek’’ Değerli öğretmenler okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin yanında olup onlara motivasyon sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel sanatsal ve sportif anlamda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Bütün bu çalışmaları Ahenk Projesi çatısı altında topluyoruz. Amacımız öğrencilerimiz için yapılan tüm çalışmalarda öğrencilerimize nitelik kazandırmak. Öğrencilerimiz için diğer önemli bir konu ise sınava girecek çocukların sınav stresini en aza indirmek. Bu konuda da rehberlik faaliyetlerinin arttırılması gereklidir. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Erdoğan eşlik etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.