DOLAR 32,5698 0.16%
EURO 34,8953 0.63%
ALTIN 2.433,390,04
BITCOIN 21701870,59%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer’den şiddetle mücadele talimatı

Kaymakam Ürkmezer’den şiddetle mücadele talimatı

ABONE OL
14:05 - 14 Ekim 2022 14:05
Kaymakam Ürkmezer’den şiddetle mücadele talimatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Ürkmezer, “Bu konuda kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışarak gerekli hassasiyeti göstermeleri ve yapılan çalışmaların titizlikle yürütülmesi çok önemli” dedi.

‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi. Alanya Gençlik Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Konuk Evi kurum müdürleri ile kurum çalışanları katıldı.

“ÇALIŞMALARIN TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLMESİ ÖNEMLİ”

Toplantıda İlçe Sosyal Hizmet Merkezi personelleri tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara kurumların ağustos ayından bugüne kadar gerçekleştirdikleri kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda yaptıkları çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda kadına yönelik şiddetle mücadele konusunun önemine değinen Kaymakam Ürkmezer, “Bu konuda kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışarak gerekli hassasiyeti göstermeleri ve yapılan çalışmaların titizlikle yürütülmesi çok önemli” dedi. Toplantı Kaymakam Ürkmezer ve katılımcıların aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda kurumlar arası yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapmalarıyla sona erdi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.