DOLAR 32,6082 0.24%
EURO 34,7687 0.24%
ALTIN 2.420,58-0,49
BITCOIN 21692710,41%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Ürkmezer’in depremzede mesaisi sürüyor

Kaymakam Ürkmezer’in depremzede mesaisi sürüyor

ABONE OL
14:22 - 18 Şubat 2023 14:22
Kaymakam Ürkmezer’in depremzede mesaisi sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kaymakam Ürkmezer, Alanya Meteoroloji Müdürlüğü Misafirhanesi’nde kalan depremzedelerle bir araya gelmesinin ardından Alanya Gençlik Merkezi’ne geçerek toplanan bağışları teslim aldı.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer eşi Miray Ürkmezer ile birlikte ilk olarak Alanya Meteoroloji Müdürlüğü Misafirhanesi’nde kalan depremzede misafirleri ziyaret etti. Müdür Yavuz Bayazıt’tan kurumda konaklayan misafirler hakkında bilgiler alan Ürkmezer, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAĞIŞLARI TESLİM ALDI

Kaymakam Ürkmezer ardından Yaşam Tasarım Okulları Kurucusu Salih Orkun ve Yaşam Tasarım Okulları Ailesi’nin bağışlarını Alanya Gençlik Merkezi’nde teslim aldı. Teslim alınan çeşitli kıyafet, termal içlik ve çamaşırlar ilk ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ekiplerle dağıtıma gönderildi. Ürkmezer, ilk günden beri hem deprem bölgesindeki depremzedelere hem de Alanya’daki depremzede misafirlere olan bağışları için okul yönetimine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.