DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23121412,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KAYMAKAM UYARDI: YALAN HABERLERE İNANMAYIN

KAYMAKAM UYARDI: YALAN HABERLERE İNANMAYIN

ABONE OL
20:30 - 14 Mart 2021 20:30
KAYMAKAM UYARDI: YALAN HABERLERE İNANMAYIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da sosyal medya üzerinde dolaşan ve yerel bir gazetenin logosu altında hazırlanan asparagas/sahte paylaşım, kimi kesimlerde panik yaşanmasına neden oldu.

Normalleşme dönemine girilmesinin ardından tekrar kırmızı olduğu ve yüksek riskli ilçeler arasında gösterilen Alanya’da montaj yapılarak sosyal paylaşım platformunda dolaşan asparagas haber küçük çaplı kaosa neden oldu. “Korkutan Tablo! İşte Alanya’da mutasyonlu vaka sayısı” isimli haber paylaşımda, Alanya’da belirli tarihler arası karantina uygulanacağı belirtildi. Hızla yayılan görsel vatandaşlar arasında panik yaşattı, pek çok vatandaş bu durumun doğru olup olmadığını gazetecilere sordu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “Koronavirüs ile ilgili tüm gelişmeler Antalya Valiliği ya da Alanya Kaymakamlığı’nın resmi sitelerinden açıklanıyor. Lütfen vatandaşlarımız sosyal medya üzerinde bu tür paylaşımlar gördüğü zaman teyit ettirsinler. Bu bilgilerin teyidi de ancak resmi sayfalarda gerçekleştirilebilir. Alanya’da şu an için bu tür korkulacak bir durum yok” dedi.

https://twitter.com/AntalyaValilik

http://www.antalya.gov.tr/il-umumi-hifzissihha-kurul-kararlari

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.