DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2260128-0,77%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kazılan çukurdan yola çıkılarak tespit edilen cinayette Alman kadın şüpheli de tutuklandı

Kazılan çukurdan yola çıkılarak tespit edilen cinayette Alman kadın şüpheli de tutuklandı

ABONE OL
12:21 - 2 Şubat 2022 12:21
Kazılan çukurdan yola çıkılarak tespit edilen cinayette Alman kadın şüpheli de tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta bir kişinin bıçakla öldürülmesinin ardından serbest bırakılan Almanya uyruklu kadın da tutuklandı. Olay yeri çevresinde bulunan 100’den fazla kamera görüntüsünü izleyen ekipler, kadının cinayette sonra markete giderek alkol alıp eve geldiğini tespit etti.
Korkunç olay, Manavgat’ta Side Mahallesi 602 Sokak üzerinde bulunan bir apartta 29 Ocak Cumartesi günü meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, apartta 2,5 yıldır kiracı olarak kalan Elvan K. ve eşi olarak tanıttığı Almanya uyruklu Nadya A.G.’yı apart yakınında bulunan parkta çukur kazarken gören vatandaşlar, durumdan şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmiş, ihbarın ardından bölgeye giden jandarma ekipleri, iki şahsı yakalamıştı. İki şahsın kaldığı odada yapılan incelemede, bıçak darbeleri ile öldürülmüş Kedir Demir’in (39) cesedi bulunmuştu.

Alman kadının yalan beyan verdiği tespit edildi

Cinayetin ardından gözaltına alınan Elvan K. tutuklanıp ceza evine gönderilirken Almanya uyruklu Nadia Angela Grosser serbest kalmıştı. Kadın ifadesinde, “Elvan ile 2 yıldır aynı evde birlikte yaşıyoruz. Kadir’i bir süre önce sahilde görüp tanıştık. Olay sabahı Elvan ile birlikte evde alkol almaya başladık. Öğleden sonra Kadir arayınca kendisini eve davet ettik. Birlikte alkol almaya devam ettik. Cinsel ilişki esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu nedenle Elvan’la önce tartıştılar, ardından yumruklaşmaya başladılar. Elvan benden odadan çıkmamı istedi. Ben de köpekleri alıp evden çıktım ve sahile yürüdüm. Elvan bir süre sonra beni telefonla arayarak Kadir’i öldürdüğünü söyledi. Evin önüne geldiğimde jandarma araçları vardı. Beni yakalayıp karakola götürdüler” demişti.

100’den fazla kamera incelemeye alındı

Güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, Kadir Demir’in öldürülmesi sırasında evde olmadığını ve gelmediğini söyleyen Alman kadının yalan söylediğini ortaya çıkardı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Nadia Angela Grosser’in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından olayın yaşandığı mahalle ve çevresinde bulunan 100’den fazla güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırma ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, Nadia Angela Grosser’in ifadesinde eksik bilgi verdiği, olayın gerçekleşmesinin ardından yaklaşık 1 kilometre mesafede bulunan bir marketten alkol alıp eve geldiği tespit edildi.

Tekrar gözaltına alınarak tutuklandı

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan kadın, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği sulh ceza hakimi tarafından ‘Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme’ suçundan tutuklandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.