DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Keyaoğlu’ndan fitre ve zekat bağışı çağrısı: Yaralarımızı hep birlikte saralım

Keyaoğlu’ndan fitre ve zekat bağışı çağrısı: Yaralarımızı hep birlikte saralım

ABONE OL
13:30 - 11 Nisan 2023 13:30
Keyaoğlu’ndan fitre ve zekat bağışı çağrısı: Yaralarımızı hep birlikte saralım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bu yıl toplanacak fitre ve zekat gelirlerinin yüzde 60’ının depremzedelere, yüzde 40’ının ise gençlerin sportif havacılık faaliyetlerinin desteklenmesinde kullanılacağını açıklayan THK Alanya Şube Başkanı Keyaoğlu, “Yaralarımızı hep birlikte saralım” diyerek okul müdürlerine çağrıda bulundu. Keyaoğlu, destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve tüm okul müdürlerine plaket takdim etti.

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu, fitre ve zekat bağışı konusunda ilçedeki tüm okul müdürlerinden destek beklediklerini söyledi. Keyaoğlu, “THK olarak bize verilen yetki ile her yıl olduğu gibi bu yıl da fitre-zekat ve bağış toplama faaliyeti gerçekleştirilecek. 2023 yılında gerçekleştirilecek olan fitre, zekat ve bağış faaliyetlerinden elde edilen net gelirin yüzde 60’ı THK Genel Başkanlığı adına depremzedelere yardım olarak gönderilecek, kalan yüzde 40’ı ile ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sportif havacılık faaliyetlerinin desteklenmesinde kullanılacak. THK’nın en önemli gelir kaynaklarından olan yardım toplama (fitre, zekât) faaliyetlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirilerek yaralarımızı birlikte sarmak için söz konusu faaliyetlerimize önceki yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da kıymetli desteklerinizi tüm okul müdürlerimizden bekliyoruz.

THK olarak Milli Eğitim Bakanlığı ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü izni ile 10-13 2023 tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında bulunan danışmada görevli olan THK personelinden tutanak karşılığı zarflarınızı teslim alabilirsiniz. Dağıtılan zarflar ara tatilden sonra toplanarak THK Alanya Şubesi’ne teslim edilecektir. Teslim etmek için 0505 876 14 33 numaralı telefondan görevli personeli arayarak teslim edebilirsiniz” dedi. Keyaoğlu, destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve tüm okul müdürlerine plaket takdim etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.