DOLAR 32,5705 0.15%
EURO 34,9233 0.67%
ALTIN 2.434,190,07
BITCOIN 21694660,47%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kıraç, Alanya halkına Cumhuriyet coşkusu yaşattı

Kıraç, Alanya halkına Cumhuriyet coşkusu yaşattı

ABONE OL
12:55 - 29 Ekim 2021 12:55
Kıraç, Alanya halkına Cumhuriyet coşkusu yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında dün sahne alan Kıraç, Alanya’da hayranlarını coşturdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği konserde ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. Cumhuriyet’in 98’inci yıldönümü nedeniyle Alanya Belediyesi arkasında düzenlenen konsere Alanyalılar, büyük ilgi gösterdi. Konsere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, STK temsilcileri çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Konserinde en güzel eserlerini seslendiren Kıraç sahnede sempatik ve samimi tavırları ile hayranlarını bir kez daha etkilerken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve vatandaş da sanatçının neredeyse tüm şarkılarına eşlik etti. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı Korosu da konserde Kıraç’a eşlik etti.

Hayranlarına uzun süre unutamayacakları bir gece yaşatan Kıraç, Alanyalıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak Alanya’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkan Böcek ise, “Cumhuriyet 98 yıl önce bugün yakından bir meşaledir. Aydınlanmanın adı, kimsesizlerin kimsesi, mücadele eden halkın sesidir. Cumhuriyet laikliktir. Türkiye’nin kalkınmasıdır. Cumhuriyet bağımsızlık ülkenin en büyük sembolüdür” diyerek Kıraç’ın bu özel günde Alanyalılarla olmasından dolayı teşekkür ederek ünlü sanatçıya hediye takdim etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.