DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0420 -0.18%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272184-0,27%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KİRİŞ’TEN ‘TAM BİR FİYASKO’ YORUMU

KİRİŞ’TEN ‘TAM BİR FİYASKO’ YORUMU

ABONE OL
11:15 - 25 Mayıs 2021 11:15
KİRİŞ’TEN ‘TAM BİR FİYASKO’ YORUMU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Millet İttifakı üyeleri, önemli kararların görüşüleceği ASAT Genel Kurulu’na çoğunluğu ellerinde bulundurmadıkları için katılmayarak toplantı yeter sayısının sağlanamamasına ve toplantının Perşembe gününe ertelemesine neden oldular.
Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı, dün Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısının hemen ardından başlayan ASAT Genel Kurulu ise CHP, İYİ Parti, SP, DSP’li meclis üyelerinin toplantıya katılmamasından dolayı yapılamadı. AK Parti ve MHP’li üyeler bir saate yakın toplantı salonunda bekledi. Toplantıya diğer üyelerin geri dönmemesinden dolayı salt çoğunluk sağlanamayınca AK Parti ve MHP’li üyeler duruma tepki gösterdi.

AK Parti Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, “Meclis toplantısında bazı maddeler oy çokluğu ile reddedilmişti. ASAT Genel Kurulu’nda yapılacak seçimler ve faaliyet raporu görüşmeleri öncesi çoğunluğu sağlayamadıkları ve kendi aralarında bir paylaşım yapamadıkları için katılmadılar diye düşünüyorum. Tam bir fiyasko” dedi.

Toplantıda gelecek yerel seçimlere kadar görev yapacak görev yapacak divan katibi, başkan vekili, plan ve bütçe komisyonu üyesi, 2 yıl görev yapacak denetçi üye seçimi yapılacak; 2020 yılı mali yılı ve faaliyet raporu, bütçe kesin hesabı görüşülecekti. ASAT Genel Kurulu’nun Perşembe günü yapılacak meclis toplantısının ardından gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.